Ekmek satan fırında büyük skandal

Mersin'de fırında ekmek üretimi sırasında skandal bir olay meydana geldi. Fırınında, bir çalışanın fırına sürülmek üzere hazırlanan ekmek hamurunun içerisine dondurma, cips, kek gibi malzemeler koyduğu görüntüler, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

GÜNDEM 05.02.2021, 18:02
Ekmek satan fırında büyük skandal

Mersin'de ekmek üretimi sırasında skandal bir olay meydana geldi. Fırında ekmek üretimi yapıldığı sırada dondurma çubuğunu yalayan şahıs, ekmeğin ortasına dondurma, cips, kek gibi malzemeler ekledi. 

DHA'da yer alan habere göre fırında ekmek yapan kişi, hamurun içerisine dondurma, cips, kek gibi malzemeler koyarak videolar çekip, sosyal medyada paylaşmaya başladı. Bir kişi, fırında pişirilmesi için tepsiye dizilen ekmek hamurundan birinin arasını açıp dondurma koydu. Ardından fırından çıkardığı ekmeğin ortasını açıp aldığı dondurma çubuğunu yaladığı anlar da görüntülere yansıdı. Tepki çeken görüntüleri, çok sayıda kullanıcı kendi hesabından paylaştı.

"KAMU SAĞLIĞINI TEHDİT EDEN KİŞİYE DUR DER MİSİNİZ?" 

Bir kullanıcı, "Ekmek üretimini oyuncağa çevirip kamu sağlığını tehdit eden bu şahsa dur der misiniz? Bu kişi TikTok üzerinden benzer videolar çekerek halk sağlığını riske atmaktadır. Söz konusu işletmenin tespiti için Mersin Tarım Orman İl Müdürlüğü'nü göreve çağırıyoruz. Şahsa ait TikTok hesabında bu videodaki gıda güvenliği skandalının bir kez değil sürekli tekrarlandığı görülüyor. Şahıs yüz binlerce kişiye ulaşan videolarda pişmemiş ekmeklere hijyen kurallarına aykırı şekilde çeşitli ürünleri ilave ediyor" ifadelerine yer verildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Yorumlar (0)