Efsane dizi Friends hakkında bilinmeyenler!

Friends dizisinde yer alan diğer başrol oyuncuları Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, CourtneyCox ve MattLeBlanck ise tam kadro olarak özel bölümde yer alacak.

GÜNDEM 25.02.2020, 19:52
Efsane dizi Friends hakkında bilinmeyenler!

Televizyonlarda yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran efsanevi dizi Friends, yıllar sonra özel bir bölüm ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Friends dizisinin yayınladığı ünlü televizyon grubu HBO tarafından yapılan açıklamada, yıllardır netlik kazanmayan Friends dizisinin yeni bölümleri hakkında oyuncularla anlaşmaya varıldığı bildirildi. Hollywood Reports sitesi tarafından yayınlanan habere göre Friends dizisinin heyecanla beklenen özel bölümü, HBO Max üzerinden mayıs ayında sevenleriyle buluşacak.

Dizi, aynı zamanda 1994- 2004 yılları arasında yayınlanarak dizi tarihinin en uzun soluklu projelerinden biri olma özelliği de taşıyor. Friends dizisinin özel bölümü ile tekrar yayınlanacağı haberi kesinleştikten sonra Instagram üzerinden bir paylaşımda bulunan oyuncuMatthew Perry (Chandler), dizide yer alan diğer oyuncularla birlikte çekildiği fotoğrafın altına: ‘’Sonunda bu iş oluyor.’’notunu yazarak dizinin çekimlerinin başladığı müjdesini verdi.

Friends dizisinde yer alan diğer başrol oyuncuları Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, CourtneyCox ve MattLeBlanck ise tam kadro olarak özel bölümde yer alacak. Çekilecek olan özel bölümde sahnelerin doğaçlama olacağı tahmin edilirken dizinin yönetmeni David Crane bir açıklama yaparak:’’ Dizinin doğaçlama olarak oyuncuların gerçek hislerinin yansıtmasını istiyorum. Umarım güzel bir iş çıkar.’’ ifadelerini kullandı.

İşte dizi hakkında bilinmeyenler

1-  Dizinin ismi ilk olarak İnsomniaCafe olarak planlanmıştı. Fakat yönetmenin ani kararı ile dizinin ismi Friends olarak değiştirildi.

2- Dizi başlamadan önce yönetmen, tüm oyuncu kadrosunu yanına alarak LasVegas’a götürmüş ve dizi kadrosu ile uzun bir tatil yapmış. Yönetmen, oyuncuların ünlü olmadan önceki son tatilleri olduğunu söyleyerek onlara moral vermiş.

3- Lisa Kudrow, dizi başladığında gitar çalmaktan hiç hoşlanmıyormuş. Dizi için aldığı dersleri kısa sürede bırakan Kudrow, yalnızca birkaç akort öğrenebilmiş.

4- Dizinin büyük bir kısmı seyircilerin önünde çekilmiş. Oyuncuların seyirci karşısında daha dinamik bir şekilde rollerini gerçekleştireceğini düşünen yönetmen, sadece belirli bölümlerde seyircisiz çekim yapılmasına izin vermiş.

5- İlk sezon boyunca bölüm başına 22 bin dolarak alan oyuncular, stüdyoda grev yaparak maaşlarının haftalık 1 milyon dolar olması pazarlık yapmış. Sonuç olarak final bölümüne doğru her bir oyuncu bölüm başına 1 milyon dolar almaya başlamış.

Yorumlar (0)