Dün AKP'ye bugün ise İnce'ye yakınlığı ile bilinen Fidel Okan: Eren Erdem serbest bırakılsın, Kılıçdaroğlu...

Eren Erdem'in gözaltına alınmasının ardından twitter hesabından bir mesaj atan Fidel Okan, Eren Erdem serbest bırakılsın, Emri Kılıçdaroğlu verdi diyip CHP liderini hedef gösterdi.

GÜNDEM 29.06.2018, 11:29 29.06.2018, 11:29
Dün AKP'ye  bugün ise İnce'ye yakınlığı ile bilinen Fidel Okan: Eren Erdem serbest bırakılsın, Kılıçdaroğlu...

Eren Erdem hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘silahlı terör örgütüne üye olduğu’ iddiasıyla gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Erdem, sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul’a gönderildi.

 

Bu gözaltı üzerine bir dönemin AKP'ye yakın ismi yeni dönemde ise Muharrem İnce'ye açık destek veren Fidel Okan Twitter'dan paylaştığı mesajda Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi. 

 

İşte Fidel Okan'ın o tweeti:

Eren Erdem ve diğer milletvekillerini FETÖ kanallarına gönderip bizzat talimat veren kişinin Kılıçdaroğlu, MİT Tırları belgelerini veren kişinin ise Bülent Tezcan olduğu açık olduğuna göre Eren Erdem tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalıdır.

 

Eren Erdem ve diğer milletvekillerini FETÖ kanallarına gönderip bizzat talimat veren kişinin Kılıçdaroğlu, MİT Tırları belgelerini veren kişinin ise Bülent Tezcan olduğu açık olduğuna göre Eren Erdem tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmalıdır. https://t.co/a8yjwmTUja

— Fidel OKAN (@FidelOKAN) 29 Haziran 2018

 

Yorumlar (0)