Dokuz Eylül Üniversitesi 'akredite' öğrencilerle 'Evet' söyleşisi düzenliyor

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AKP Milletvekili Mustafa Şentop’un katılımıyla anayasa değişikliği referandumuna yönelik ‘Evet’ söyleşisi düzenliyor.

GÜNDEM 09.03.2017, 14:48 09.03.2017, 14:48
Dokuz Eylül Üniversitesi 'akredite' öğrencilerle 'Evet' söyleşisi düzenliyor

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AKP Milletvekili Mustafa Şentop’un katılımıyla anayasa değişikliği referandumuna yönelik ‘Evet’ söyleşisi düzenliyor. Üstelik üniversite öğrencilerine de ‘akreditasyon’ uyguluyor.

Birgün’de yer alan habere göre, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kasman imzasıyla okul bünyesindeki tüm fakülte dekanlıkları ve yüksekokul müdürlüklerine gönderilen 6 Mart tarihli yazıda, Cuma günü yapılacak ‘anayasa değişikliği hakkındaki’ söyleşiye AKP’li Mustafa Şentop’un katılacağı belirtildi. Rektör Kasman, akreditasyon benzeri bir uygulamayla fakülte ve yüksekokullardan söyleşiye katılacak 20’şer öğrencinin isimlerini istedi.

Söz konusu yazıda ayrıca YÖK Başkanı Yekta Saraç’ın katılımıyla yapılacak sağlık söyleşileri için de 30’ar öğrencinin isimleri de istendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Adnan Kasman imzalı yazı şöyle:

 

dokuz-eylul-universitesi-akredite-ogrencilerle-evet-soylesisi-duzenliyor-255723-1.

 

Yorumlar (0)