banner773

"Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" hayretler içinde kaldım diyen Hatipoğlu'nun oteli sosyal medyayı karıştırdı!

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu'nun, bir ilde sokaktan geçerken hayretler içinde kaldığını söyleyerek "Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" açıklamasının ardından sosyal medyada sahibi otel gündeme geldi.

GÜNDEM 24.10.2020, 11:50
"Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" hayretler içinde kaldım diyen Hatipoğlu'nun oteli sosyal medyayı karıştırdı!

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, bir ilde sokaktan geçerken hayretler içinde kaldığını söyleyerek "Dışarıda dört genç kızımız bira içiyorlardı" ifadelerini kullanmıştı.

Ancak sosyal medyada Nihat Hatipoğlu'nun sahibi olduğu otel konuşuluyor.

Nihat Hatipoğlu'nun sahibi olduğu Ayasultan Hotel'de barlar gündemde.

Ekşisözlük'te gündeme gelen otelle ilgili "oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren ayasultan hotel’de 1 adet ana restoran mevcuttur. ayrıca lobby bar ve snack bar olmak üzere toplam da 3 adet bar seçeneği de sunulmaktadır. bu barlarda alkollü ve alkolsüz içeceklerin ek olarak, atıştırmalık birçok lezzeti bulmak da mümkündür." diyor.

ALKOLLÜ İÇECEK ÇIKARILMIŞ

Ancak daha sonra "alkollü içecek" ifadelerinin tanıtımdan çıkarıldığı belirtiliyor.

Çıkarılan tanıtımda "‘Oda Kahvaltı’ konsepti ile hizmet veren Ayasultan Hotel’de 1 adet ana restoran mevcuttur. Ayrıca Lobby Bar ve Snack Bar olmak üzere toplamda 2 adet bar seçeneği de sunulmaktadır. Bu barlarda içeceklere ek olarak, atıştırmalık birçok lezzeti bulmak da mümkündür" deniliyor.

LOBİNİN FOTOĞRAFI

Yorumlar (0)