Cumhurbaşkanlığı'nda görevli bürokrat kaçakçı çıktı

Jandarmanın Bolu'da düzenlediği operasyonda, kaçakçılık şüphesiyle düzenlenen operasyon sonucu 14 kişi suçüstü yakalandı.

GÜNDEM 17.04.2019, 13:41
Cumhurbaşkanlığı'nda görevli bürokrat kaçakçı çıktı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı istihbarat çalışmasıyla elde ettiği veriler üzerine harekete geçti. Mudurnu ilçesine bağlı Güney Felakettin Köyü'nde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaşan ekipler, bölgeye düzenledikleri operasyonda 14 kişiyi suçüstü yakaladı. Yakalananların arasında Cumhurbaşkanlığı'nda görevli bürokrat, Ankara AKP il yöneticisi gibi isimlerin bulunması dikkat çekti. 

Sözcü'nün ulaştığı bilgiye göre, gözaltına alınanlardan F. E (Cumhurbaşkanlığı sarayında müdür), K.Y (Jandarma subayı), M.K (KOM'da müdür), H.K (AKP Ankara il teşkilatında yönetici), H. S. Ç (Muhasebeci) H.K (Savunma firması sahibi) olarak kayıt altına alındı. 

Şüphelilerden 5'i savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 7'si asker olan 9 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Serbest bırakılanlar arasında AKP'li yöneticinin de olması ise operasyonda dikkat çeken bir diğer başlık. 

Yorumlar (0)