banner773

Cübbeli, Haydar Baş'ın arkasından konuştu

Cübbeli Ahmet Hoca, AKP'ye yandaşı Hadi Özışık'ın youtube kanalındaki programa katıldı. Hadi Özışık'ın ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın konuşmaları günlerdir Türkiye'nin gündemine oturan Sevda Noyan'ın ölüm tehditlerini hatırlattı.

GÜNDEM 11.05.2020, 14:37 11.05.2020, 14:59
Cübbeli, Haydar Baş'ın arkasından konuştu

Cübbeli Ahmet Hoca, AKP'ye yandaşı Hadi Özışık'ın youtube kanalındaki programa katıldı.
Hadi Özışık'ın ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın konuşmaları günlerdir Türkiye'nin gündemine oturan Sevda Noyan'ın ölüm tehditlerini hatırlattı.

GAZETE KRİTİK- İşte o programdan satır başları:
HAYATINI KAYBEDEN HAYDAR BAŞ'IN ARKASINDAN KONUŞTU
Cübbeli ölünün arkasından konuşmayayım ama diyerek geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi'nin Genel Başkanı Haydar Baş'ın hakkında konuştu. Hadi Özışık cübbelinin bu konuşmaya gülümsemesi gözden kaçmadı.
İSTANBUL SÖZLEŞMESİ EŞCİNSELLİĞİ AYUKA ÇIKARDI
Zinanın suç sayılması için talepleri değerlendiren Cübbeli "kumar suç,içkide ona bakarsan haram. Aslında bakarsan burada devlet laiklik esasına bağlı olduğu için ben hüküm verirken kanun yaparken Kur-an esaslarına bağlı şekilde yapmam dedi. İstanbul Sözleşmesi çok büyük bir bela. İstanbul Sözleşmesi'nden dolayı eşcinselliği ayuka çıkardı. İstanbul Sözleşmesi feshedilmeli.Tabiki zinanın suç olması lazım" dedi.
EŞCİNSEL ÜNLÜLERİN YOUTUBE HESAPLARI KAPATILSIN
Cübbeli milyonlarca takipçisi olan eşcinsel ağızlı konuşan veya eşcinsel olan kişilerin youtube hesabının hükümet tarafından kapatılmasını istedi.

ALLAH DOĞU PERİNÇEK'E KUVVET VERSİN
Doğu Perinçek'in bir programını izlediğini ifade eden Cübbelli "Allah kendisine kuvvet versin. Programda Diyanet'i savundu. Bana yeni ulaştı. Kendi sitemde de paylaşacağım. Çok güzel savunma yapıyor.Şişli ve Kadıköy Belediyesi 18 yaşından küçük çocuklara LGBT teşvik ettirilmiş. Bunu Doğu Bey söylüyor.Bunu böyle diyince Diyanet'in ne demesini bekliyorsun. Diyanet'i tebrik ediyorum diyor. Dolayısıyle Doğu Bey'in bu yaptığında bir ortak akıl var.Doğu Bey'de çok milliyetçi bir insan. O noktada Doğu Bey'de Diyanet'i tebrik ediyor." sözleriyle Perinçek'i takdir etti.
RÜYALAR GÖRDÜM DARBE TEHLİKESİ VAR
Özışık'ın "CHP'li bir arkadaş Erdoğan darbe söylentilerinden nemalanıyor sözlerini hatırlatarak sizce darbe tehlikesi var mı?" sorsuna Cübbeli, "ben darbe tehlikesi olduğuna inanıyorum. Bu konuda rüyalar gördüm. 3-4 rüyam var 4-5 senelik.Askeri bir darbe" dedi.
CÜBBELİ KAFTANCIOĞLU'NU TERÖRLE İLİŞKİLENDİRDİ
Darbe konusunda sözlerine devam eden Cübbeli "FETÖ ve destekçileri değil. Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak. " dedi.

Sevda Noyan'ın sözlerini hatırlatımasına ise Cübbeli şu yanıtı verdi:
Bizim kanallarımızda ben bu gibiler için birçok kez uyardı. Adnan'da uyardım. FETÖ'de uyardım.
Cübbeli Kılıçdaroğlu,Bahçeli ve Demirtaş'ı değerlendirir isteğinede şu şekilde yanıt verdi:
PERİNÇEK'E KATILIYORUM HDP KAPATILSIN
Selahattin Demirtaş teröre destek verdi. Milleti hendeklere teşvik etti. 50 küsür kişinin ölümüne sebep oldu.Bu adamın suçunu ben bile biliyorum. Dolayısıyla dosyasının bekletimesi gereksiz.Ama ben devletimize şöyle sesleniyorum. Adı konsun kararı neyse cevabı verilsin.Suçunun adı konması cezasını çekmeli. HDP'nin kapatılması konusunda da Doğu Perinçek ile aynı fikirdeyim. Kapatılması gereken bir parti.
CHP'YE BİR İÇ OPERASYON YAPABİLİRLER
Kılıçdaroğlu neden sessiz? Ben anlam veremiyorum. Bu hükümet Kılıçdaroğlu gibi adam bulamaz. Bir sonraki seçimi hükümütin kazanması için Kılıçdaroğlu'nun olması lazım.Sanki HDP yakınlığı CHP'yi Atatürk'ün partisi olmaktan çıkartıp suç unsuru olan bir parti durumuna düşürüyor. CHP'de ulusalcı ve Kemalistler bundan rahatısz. CHP'de vatanını milletini seven milletvekili ve bakanlar var. Kılıçdaroğlu'ndan çok memnun değiller. Nerden geldi nasıl tutuluyor bilmiyorum. CHP'de Atatürk'ün partisi hürriyetine kavuşması için parti içinde bazı hareketler olabilir.Bu kafaya dönüştürecek bir isim düşünüyorlar mı? bir hareket var mı? Bu sessizliği ona bağlıyorum. İstanbul İl Başkanı DHKP*-C kafalı bir il başkanı ile bu nasıl olur? CHP'nin mantığında bu zihniyet nasıl tutulur anlamıyorum. Birçok insan bundan rahatsız. Bir operasyon yaparlar diye düşünüyorum.
DEVLET BEY'E MİNNETTARIZ ÇOK DEVLETÇİ
Devlet Bey çok devletçi. İsimler gökten iner zaten. Hakikaten Devlet. İhtiras yapmıyor nefis yapmıyor.Tayyip Bey'in çalışmalarının akamete uğramamısı için yaptıkları hatayı bile dile getirmeyen çok yapıcı bir siyaset yapıyorlar. Biz ilk başlarda Devlet böyle anlamamıştık. Devlet Bey'e minnettarız.
TAYYİP BEY GÜLEN'İ EVVELDEN BERİ SEVMEZDİ
Tayyip Bey hiçbir zaman FETÖ'yü sevmemiştir.Tayyip Bey onu evvelden beri sevmezdi. Ta belediye başkanıyken bir gece birlikte oturmuştuk. O dönemde bunlar ne biçim insan derdi. Evvelden beri kesinlikle sevmemiştir.

Yorumlar (0)