Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Serdaroğlu İktidara Yüklendi

Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu yurt içi gezilerine Eskişehir ile devam etti. Odunpazarı Kent Konseyinin düzenlediği toplantıda bir konuşma yapan Serdaroğlu 18 yılda cumhuriyetin bütün eserlerinin satıldığını belirterek,”Ordu çökertildi, yargı çökertildi. Erdoğan Anayasaya aykırı bir emir verse,bu emir anayasaya aykırıdır diyecek, ne bir komutan kaldı, ne emniyet müdürü,ne yargı,bir tek Türk Milliyeti kaldı,ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 04.11.2019, 15:00
Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı Serdaroğlu İktidara Yüklendi

Geçtiğimiz Eylül ayında Afyonkarahisar’da yaptığı çalıştay sonrası partileşme kararı alan Çoban Ateşi Hareketinin (ÇAH) Genel Başkanı eski Sağlık ve Devlet bakanı Rifat Serdaroğlu teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Serdaroğlu’nun son durağı Eskişehir oldu.

Rifat Serdaroğlu Eskişehir’de hareket temsilcileri ile yaptığı görüşmeler sonrası Odunpazarı Kent Konseyinin Turgut Özakman sahnesinde düzenlediği toplantıya katıldı.

Serdaroğlu yaptığı konuşmada Çoban Ateşi Hareketinin partileşme çalışmasının hız kesmeden devam ettiğini, 74 ilde teşkilatların oluştuğunu,parti tüzük ve programının uzman bir kadro tarafından hazırlandığını,genel merkezin çok yakında açılacağını ve Ankara’da ülkenin dört bir yanından gelen hareket mensupları ile geniş kapsamlı bir toplantı yapılacağını belirtti.

Serdaroğlu,Eskişehir’de Çoban Ateşi Hareketinin il yöneticisi olarak İş insanı Hakkı Öztekin’in görevlendirildiğini açıkladı.

“ESİR SARAYIN ESİR BAHÇELİSİ”

Rifat Serdaroğlu konuşmasında hem iktidara hemde muhalefete yüklendi.

Serdaroğlu 18 yılda cumhuriyetin bütün eserlerinin satıldığını belirterek,”Ordu çökertildi, yargı çökertildi. Erdoğan Anayasaya aykırı bir emir verse,bu emir  anayasaya aykırıdır diyecek, ne bir komutan kaldı, ne emniyet müdürü,ne yargı,bir tek Türk Milliyeti kaldı,ifadelerini kullandı.

“MHP muhalefet partisi mi? Esir sarayın esir Bahçelisi,Ülkücü arkadaşları öncelikle kendilerini sorgulasınlar. İdeallerini kimliklerini kaybetmesinler, İnsan fikri ile yaşar”,diyen Rifat Serdaroğlu “CHP bugünkü yapısı ve kadrosu ile Türkiyeyi AKP belasından kurtaramaz,Kılıçdaroğlu Salı’dan Salı’ya kürsüye çıkıyor, danışmanlarının yazdıklarını okuyup gidiyor,ifadelerini kullandı.

İyi Partiyi de eleştiren Serdaroğlu,İYİ Partinin kendi içinde büyük sıkıntılar yaşadığını belirterek “Ya saraya yanaşırlar ya da Koray Aydın’ın partisi olur” dedi.

Siyasetçilerin eleştiriye açık olması gerektiğine vurgu yapan Serdaroğlu,doğru işler yapmayan siyasetçileri eleştirmenin ülkede yaşayan her vatandaşın boynunun borcu olduğunu söyledi. Ülkenin tapusunun AKP’ye ve Erdoğan’a ait olmadığını söyleyen Serdaroğlu “Bu ülkenin tapusu mekanı cennet olsun rahmetli büyük Atatürk silah arkadaşlarıyla ve 81 Milyon Türk milleti adına çıkarılmıştır. Erdoğan’ın da 81 milyonda bir hakkı vardır”,dedi.

Eski içişleri bakanı Mehmet Gazioğlu ve eski milletvekili Mehmet Dülger’inde katıldığı toplantının sonunda Odunpazarı Kent Konseyi adına Genel Başkan Rifat Serdaroğlu’na bir plaket taktim edildi.

Yorumlar (0)