CNN Türk'te ayrılık resmen gerçekleşti! Sosyal medyada paylaştı

Demirören Medya Grubu'na ait CNN Türk kanalının başarılı spikeri Gözde Atasoy Kökçü, kanalla yollarını ayırdı. Kökçü, sosyal medya üzerinden veda paylaşımı yaptı.

GÜNDEM 26.06.2020, 22:49
CNN Türk'te ayrılık resmen gerçekleşti! Sosyal medyada paylaştı

Demirören Medya Grubu'na ait CNN Türk kanalının başarılı spikeri Gözde Atasoy Kökçü, kanalla yollarını ayırdı. Atasoy, ayrılık kararının bugünkü canlı yayınının son bölümünde duyurdu.

CNN Türk’te hafta içi her gün, “Bugün” programı ile izleyici karşısına çıkan spiker Gözde Atasoy Kökçü kanalla yollarını ayırdı.

2011 yılında CNN Türk’ten Kanal D’ye geçen Gözde Atasoy, medya grubunun el değiştirmesinin ardından tekrar CNN Türk’e çekilmişti.

EKRANDAN VEDA ETTİ

Atasoy, bugünkü canlı yayında "Bu benim CNN Türk ekranlarındaki son yayınımdı. Siz değerli izleyicilerimize bunca yıldır beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda yeniden buluşmak dileğiyle, hoşkalın" ifadelerini kullandı.

Gözde Atasoy Kökçü, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ayrılık kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Bir dakikanız var mı? Sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var da

CNNTürk Haber Merkezi’ndeki görevimden bugün itibarıyla kendi isteğimle ayrılmış bulunuyorum.

Bu binada yaşadığım sayısız güzel anıyı her zaman kalbimin en özel yerinde taşıyacağım. Arada bir sakladığım yerden çıkarıp, gülümseyerek hatırlayıp tekrar yerine koyacağım.

Müsaadenizle birlikte geçen 9 yılın ardından bir kaç teşekkürüm de olacak.

Bana CNNTürk’ün kapılarını açan çok sevgili İlker Yasin ve henüz yolun çok başındayken “Sana güveniyorum” diyerek Kanal D Ana Haber koltuğunu teslim eden Canım Birand.. İyi ki!

Uzun yıllar birlikte çalışmaktan sonsuz keyif aldığım Sayın Aydın Doğan, Doğan Ailesi ve de Doğan Medya bünyesindeki tüm yöneticilerim ve mesai arkadaşlarım.. Ve Demirören Medya’da birlikte çalışma şansı bulduğum tüm meslektaşlarım.. Yaptığım her başarılı yayın sizin sonsuz emeğinizle mümkün oldu. Çok ama çok teşekkür ederim.

Ama en büyük teşekkürüm size.. Tek başıma, simsiyah bir ekrana bakıp konuşurken bana kendimi hiç yalnız hissettirmediğiniz için hepinize tüm kalbimle, tek tek teşekkür ederim.

İçim kıpır kıpır. Yeniden başlamanın o tatlı heyecanını çok özlemişim. En yakın zamanda yeniden buluşmak dileğimle. Hoşçakalın ♥️"

Yorumlar (0)