Cinayete kurban giden Handan’ın son sözü: Bitsin bu cehennem

Bilecik'te arkadaşlık teklifini kabul etmediği Yusuf Uğur öldürülen Handan Bul’un yakın arkadaşı Mehtap Keskin, cinayet öncesi yaşananları anlattı. Keskin, katiliyle görüşmeye giden Handan Bul'un son sözlerinin 'son kez gidiyorum, konuşarak onu ikna edeceğim, bitsin bu cehennem artık' olduğunu söyledi.

GÜNDEM 23.09.2020, 16:43
Cinayete kurban giden Handan’ın son sözü: Bitsin bu cehennem

Eskişehir’de ikamet eden Yusuf Uğur (30), aynı fabrikada çalışan ve yaklaşık 2,5 yıldır tanıştıkları öğrenilen Handan Bul'u (23) konuşmak için önceki iki gün önce otomobille Bozüyük’e bağlı Bozalan köyü yakınlarındaki ormanlık alana götürdü.

Uğur, otomobilin içerisinde bir süre konuştuktan sonra uzun süredir ilgi duyduğu ama karşılık alamadığı 1 çocuk annesi Handan Bul’u tabanca ile öldürüp aynı silahla intihar etti.

SON 7 AY HANDAN’A HAYATI ZEHİR ETTİ

Handan Bul'un yakın arkadaşı Mehtap Keskin, cinayet günü ve öncesinde yaşananları anlattı.  Bul’u yaklaşık iki yıldır tanıdığını son bir yıldır da oldukça yakın olduklarını ifade eden Keskin şunları söyledi:

* Bana geçmişiyle ilgili çok fazla bir şey anlatmıyordu. Sadece oğlu Efe'nin bir babası olduğunu söylüyordu ama onun adını bile anmıyordu. Çocuğunun babasını hiç tanımadığını, hiçbir şekilde ilgilenmediğini biliyorum.

* Yusuf'un, abisinin bir arkadaşı olduğundan bahsediyordu, sürekli yanındaydı. Yusuf, Handan'ın yanındayken sürekli içine kapanıktı, bizimle konuşmuyordu. Sonra bu, Yusuf'tan uzaklaştıktan sonra normale döndü.

* Meğerse, Yusuf buna aşık olduğunu iddia etmiş, kız bu kez kendini geri çekti. Bu sefer Yusuf önce güzellikle ikna etmeye çalıştı, baktı olmuyor son 7 aydır kıza hayatı zehir etti.

* Kızı nasıl ikna ettiyse, kredi çektirdiğini söyledi Handan. “Çekmek zorundaydım, çünkü her görüşmemizde bana ‘Efemi öp' diyor, çocuğum üstünden bir şey yapacak çocuğumu, evimi, ailemi biliyor” diye söyledi.

Yorumlar (0)