banner773

CHP'li Yüceer: Şeker Fabrikalarını Sattırmayacağız

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hafta sonu Çorlu ve Ergene İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. Ergene’de oda ve dernek ziyaretleri yapan Yüceer, Lüleburgaz’daki Trakya Büyük Şeker Yürüyüşü’ne katıldı.

GÜNDEM 26.03.2018, 12:05 26.03.2018, 12:05
CHP'li Yüceer: Şeker Fabrikalarını Sattırmayacağız

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hafta sonu ziyaretlerine Çorlu ve Ergene ile devam etti. Çorlu’da iş yeri açılışına katılan Yüceer, Çorlu İlçe Başkanlığı’nda yaklaşık 3 saat parti üyeleriyle bir araya geldi. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Yüceer, partililerle sohbet etti.

 

SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

CHP’li Yüceer’in bir sonraki durağı Ergene oldu. Ergene İlçe Örgütü ile bir araya gelen Yüceer, 2019’da yapılacak seçimlere ve seçim güvenliğine dair açıklamalarda bulundu. Sadece yönetim kurulu üyelerinin, milletvekillerinin, belediye başkanlarının saha çalışması ile başarı kazanmanın mümkün olmayacağını söyleyen Yüceer, önümüzdeki dönemin kritik olduğunu kaydetti. Demokrasiye inanan herkesle omuz omuza mücadele edeceklerini belirten Yüceer, sistematik bir şekilde çalışacaklarını ve seçimleri kazanacaklarını bildirdi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKMALIYIZ

Bütün partilileri sandığa çıkmaya davet eden Yüceer, “Geleceği hakkında söz sahibi olmak isteyen, verdiği oyun değerinin farkında olan, vereceği oyun doğru ve hatasız sayılması için önce bölgemizde sandıklara sahip çıkmalıyız.  Demokrasiye inanan  kişilerin sandık kurullarında yer almasını ve müşahit olmasını sağlarsak, seçimlerde bir o kadar başarılı oluruz” dedi.

 

DERNEK ZİYARETİ

İlçe örgütü ile Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği’ni ziyaret eden Yüceer, Pazar sabah saatlerinde Çorlu Ordulular Derneği’nin kahvaltısına katıldı. Yüceer, son olarak Lüleburgaz’da düzenlenen Trakya Büyük Şeker Yürüyüşüne katıldı.

ŞEKER PANCARINI BİTİRECEKLER

İktidarın önce OHAL KHK'sı ile Şeker Kurumu’nun kapısına kilit vurduğunu, şimdi de şeker fabrikalarını satmaya çalıştığını söyleyen Yüceer, “TEKEL’i özelleştirerek tütünü bitirdiler, şeker pancarını da bitirmek için düğmeye bastılar” ifadelerini kullandı.

 

ŞEKER FABRİKALARINI SATTIRMAYACAĞIZ

Şeker fabrikaları özelleştirilme yerine modernize edilebileceğini, daha verimli hale getirilebileceğini kaydeden Yüceer,  “Fabrikaların satılmasıyla şeker pancarı tarımı bitirilecek, ülkemiz nişasta bazlı şekere muhtaç hale getirilecek, binlerce kişi de işsiz kalacak. Şeker fabrikaları sadece bir fabrikadan ibaret değildir. Cumhuriyetimizin yaşayan tarihidir. Şeker fabrikalarını sattırmayacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)