CHP'li Köksal, yeni yıl geleneğini bozmadı!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, "yeni yıl" geleneğini bozmadı. Milletvekili Köksal, yeni yıl dolayısıyla hastaneyi, otogarı ve Kocatepe Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 02.01.2017, 11:39 02.01.2017, 11:39
CHP'li Köksal, yeni yıl geleneğini bozmadı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yeni yıla geçen yıl olduğu gibi halkın arasında girdi. 2016 yılına hastane, otogar ve görev başındaki memurları ziyaret ederek giren, vatandaşların takdir ettiği, "Hayrola, seçim mi var" diye sorduğu Milletvekili Burcu Köksal, geleneği bu yıl da sürdürdü. Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar Kocatepe Polis Merkezi’ndeki nöbetçi polisleri ziyaret edip ülkemizde terörün sona erdiği bombaların patlamadığı ve 3600 ek göstergelerinin verildiği bir yıl diledi. Köksal, otogar ve hastaneyi de ziyaret ederek mutlu bir yıl diledi.

 

HER ANIMIZI HALKA ADADIK

 

Ziyaretler hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekili Köksal, "Biz halkın arasında olacağımıza dair söz verdik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Her anımızı halkımıza adadık. Vatandaşımızı düşünmediğimiz bir an bile kalmamasına gayret gösteriyoruz. Bunun karşılığı olarak da gözlerdeki mutluluğu, teşekkürleri ve iyi niyet temennilerini alıyoruz. Biz siyasetin böyle sürdürülmesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

 

2002'DEN 2017'YE OLUMSUZLUKLAR SİLSİLESİ

 

Öte yandan Milletvekili Burcu Köksal, İstanbul'da bir gece kulübüne yapılan saldırı hakkında da açıklamada bulundu. Köksal, "2002 yılında yeni yılın ilk saatlerinde doğan bebekleri Milli Piyango da kazanan numaraları konuşurduk. Yılbaşını kutlayanda kutlamayanda vardı ama kimse kimseye niye kutluyorsun ya da niye kutlamıyorsun diye karışmazdı. İnsanlar alışveriş merkezlerine restoranlara maçlara eğlence yerlerine korkusuzca giderlerdi. Terörün neredeyse sıfır noktasında olduğu dönemdi ve biz her gün şehit haberi almıyorduk. Asker anaları çalan her kapı ziline ya da telefona endişeyle bakmıyordu. İnsanlar Büyükşehirde yaşayan yakınlarını bombalar için uyarmıyordu. Huzurlu bir hayatımız vardı. Şimdi her gün acı her gün gözyaşı ya gencecik askerlerimiz şehit oluyor ya patlayan bombalarda insanlarımız ölüyor. Yeni bir yılın gelişini kutlamak için bir araya gelen insanlarımıza kurşun sıkılıyor ve biz 2017 yılına girdiğimiz ilk saatlerde ilk gün insan görünümlü bir canavarın üzerlerine kurşun yağdırdığı yurttaşlarımızı tek derdi güvenliği sağlamak olan polisimize kurşun sıkıp öldüren caniyi konuşuyoruz. Kaç tane yaralı var kaç kişi öldü kaç kişi kurtulabildi bunu konuşuyoruz. Yine bir yerlerde bomba patlayacak mı yoksa hainin biri masum insanlara yine bir yerlerde ateş açacak mı onu konuşuyoruz. Bir askerimiz daha şehit olacak mı diye üzüntüyle yaşıyoruz. Hükümet ise yine her zamanki gibi kınayıp rahmet diliyor. Bu ülkenin bu hale gelmesinde sorumlu kim? Bu kadar şehit varken terör her yere sıçramışken şehirlerde bombalar patlayıp insanlara ateş açılırken ülkeyi yönetenlerin hiç mi sorumluluğu yok. Vicdanen biz ülkeyi nasıl bu hale getirdik deyip rahatsızlık duymuyorlar. Kınamakla lanetlemekle olmuyor ne yazık ki" ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Köksal, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi.

Yorumlar (0)