CHP'li Gülşah Durbay Salihli'de Ölüm Tehditlerine Meydan Okudu

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Durbay, referandum çalışmaları kapsamında Salihli ilçesinde etkilinliklere katıldı.

GÜNDEM 23.02.2017, 16:59 23.02.2017, 16:59
CHP'li Gülşah Durbay Salihli'de Ölüm Tehditlerine Meydan Okudu

Salihli Gençlik Kolları Başkanı Onur Ünlü ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte çarşamba pazarı girişinde vatandaşlara kahve ikram eden gençlik kolları başkanları daha sonra pazar yerini dolaşarak esnafa ve halka Hayır'ı anlatıp destek istedi. Salihli halkının her zaman Cumhuriyet ve Atatürk'ten yana tavır aldığını belirten genç başkanlar, ülkeyi bölünmeye kadar sürükleyecek olan bu anayasa değişikliğinin Salihli halkından geçmeyeceğine inandıklarını belirtti. Yaklaşık 2 aydır her çarşamba günü pazar yerinde kahve dağıttıklarını belirten Salihli Gençlik Kolları Başkanı Onur Ünlü, "Kahve insanı zinde tutar, uyumasını önler. Biz Salihli halkını uyutmaya çalışanlara geçit vermemek için halkımıza kahve ikram ediyoruz. Uyumayalım, bize dayatılmaya çalışılan bu tek adamlık, başkanlık anayasasına karşı çıkalım. Bu seçimin telafisi yok. Cumhuriyetimize elbirliği ile sahip çıkmaktan başka hiç bir seçeceğimiz yok." dedi.

 

Parti sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke'ye yönelik yapılan ölüm tehdidine değinen Durbay, "Tehditler bizi yolumuzdan döndüremez. Bunlarla bize geri adım attıracaklarını düşünenlere kötü bir haberim var. Biz ölsek de, yolumuzdan dönmeyiz. Bu ülke halkı hakettiği refah düzeyine ulaşana kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Vazgeçmek yok! " dedi. Tehdidin yalnızca Selin Sayek Böke'ye olmadığını söyleyen Durbay, "Bu tehdit, Manisa'da bana, Turgutlu'da Mehmet'e, Salihli'de Onur'a, Selendi'de Ramazan'a, Demirci'de Aykut'a, Kırkağaç'da Celal'e, Alaşehir'de Veli'ye, Akhisar'da Tugay'a, Köprübaşın'da Mustafa'ya, Gördes'te Ünal'a, Sarıgöl'de Ali Can'a, Ahmetli'de Hüseyin'e, Gölmarmara'da Sercan'a, Yunusemre'de Buse'ye, Saruhanlı'da Esat'a, Kula'da Hüseyin'e, Şehzadeler'de Özge'ye, kısacası Manisa'nın dört bir tarafındaki cesur, yiğit, kararlı olan CHP Gençlik Örgütlerine yapılmıştır. İç savaş tehdidi yetmezmiş gibi şimdide suikast ile tehdit ediliyoruz. Halka anlatacak argümanları olmayanlar, bizi susturarak halktan istediklerini almak istiyorlar. Bizi tehdit edenler adlarını unutsunlar, yaşadıkları şehri, ailelerini, yediklerini, içtiklerini unutsunlar ama tek bir şeyi unutmasınlar; Cumhuriyet Halk Partisi bu zorbalara boyun eğmez! Asla ve asla bunlara meydanı bırakmayacağız. Bunlar ne kadar asacağız, keseceğiz derse desin, biz kardeşliği savunmaya devam edeceğiz. Çünkü biz ömrü savaş meydanlarında geçse de her zaman barışı savunan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün evlatlarıyız." dedi.

 

Yorumlar (0)