CHP'Lİ GAYE USLUER: VATANDAŞ 'HAYIR' DİYOR

Usluer, referandum sürecinde Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlarla bir araya geldiğini, kendi seçim bölgesi olan Eskişehir’de de sıkça çalışmalar yaptığını dile getirdi.

GÜNDEM 07.03.2017, 10:57 07.03.2017, 10:57
CHP'Lİ GAYE USLUER: VATANDAŞ 'HAYIR' DİYOR

 

 

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, referandum için temaslarda bulunmaya devam ediyor. Eskişehir’in Doğançayır Mahallesi’ni ziyaret etti. Hayır’larımızı çoğaltalım diyen Usluer, “Hayır çıkarsa değişen bir şey olmaz ama evet çıkarsa çok şey kontrol edilemez şeklide değişir” dedi.

 

 

Usluer, referandum sürecinde Türkiye’nin birçok yerinde vatandaşlarla bir araya geldiğini, kendi seçim bölgesi olan Eskişehir’de de sıkça çalışmalar yaptığını dile getirdi. Yaptığı çalışmalarda aldığı izlenimlerin iyi olduğunu, insanların neyin değiştiğine dair fikirleri olduğunda tepkilerinin “Tabi ki Hayır” olduğunu dile getirdi. Önce Doğançayırlılar derneğini ziyaret eden Usluer, ardından Doğançayır’da mahalleli ile bir araya geldiğinde de önce vatandaşların aklındaki soru işaretlerini soran Usluer, en çok sorulanın “ Cumhurbaşkanı daha ne kadar yetkili olabilir? Daha ne istiyor?” sorusu olduğunu belirtti. Bütün yetkilerin tek kişide toplanmasının vatandaşın nazarında huzursuzluk yarattığını ifade eden Usluer, “ Biz vatandaşa doğru düzgün anlattıktan sonra kaygılanacak hiçbir şey yok. Kesinlikle neyin değiştiğini anlayan vatandaş hayır diyor” dedi. Usluer, “ Bu ülke hepimizin ve sonuç hepimizi ilgilendiriyor. Bu bir siyasi parti seçimi değildir. Cumhurbaşkanı kararnameleri ile yönetilen bir ülkeyi kim ister? Bugün çıkan KHK’ler kime ne fayda getirdi?” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)