CHP'Lİ ERDOĞAN TOPRAK:EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN YURTTAŞLARIMIZ İÇİN MÜCADELEMİZİ SONUNA DEK DEVAM ETTİRECEĞİZ

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Baş Danışmanı Erdoğan Toprak, Türkiye'de kanayan yara halini alan emeklilikte yaşa takılan vatandaşların sorununu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

GÜNDEM 16.10.2018, 09:18 16.10.2018, 09:18
CHP'Lİ ERDOĞAN TOPRAK:EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILAN YURTTAŞLARIMIZ İÇİN MÜCADELEMİZİ SONUNA DEK DEVAM ETTİRECEĞİZ

 

Binlerce vatandaşı etkileyen emeklilikte yaşa takılanların talebi, Meclis’in gündeminde yer alan konulardan biri. Emeklilik için primi tamamlayıp yaşı bekleyenlere müjde niteliği taşıyan EYT düzenlemesi onaylanırsa, pek çok kişi emeklilikte yaşa takılma sıkıntısından kurtulacak.

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Engin Özkoç ve Özgür Özel, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanlığına yazılı başvuruda bulunarak, emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin verilen kanun tekliflerinin görüşülmesi ve bu kesimin sorunlarına çözüm üretilmesi için komisyonu toplantıya çağırmıştı.

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Baş Danışmanı Erdoğan Toprak Emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını takipçisi olacaklarını belirtti.
Toprak twitter hesabından, "Emeklilikte yaşa takılan, mağdur olan milyonlarca yurttaşımız için mücadelemizi sonuna dek, hep birlikte sürdüreceğiz." paylaşımında bulundu.

Yorumlar (0)