CHP'Lİ DİDEM ENGİN'DEN 'BAŞKAN VE ADAMLARINA HAYIR!' VİDEOSU

CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN 16 Nisan'da ülkemizin kaderini oylayacağımızı belirterek "Son pişmanlığın fayda etmediğini acı bir şekilde yaşamak istemiyorsanız HAYIR deyin!" çağrısında bulundu.

GÜNDEM 18.03.2017, 14:57 18.03.2017, 14:57
CHP'Lİ DİDEM ENGİN'DEN 'BAŞKAN VE ADAMLARINA HAYIR!' VİDEOSU

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan ve vatandaşlarımıza çağrı yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN 16 Nisan'da ülkemizin kaderini oylayacağımızı belirterek "Son pişmanlığın fayda etmediğini acı bir şekilde yaşamak istemiyorsanız HAYIR deyin!" çağrısında bulundu.

 

BAŞKAN 700 MİLYAR TL’LİK BÜTÇEYİ TEK BAŞINA KULLANACAK!

 

16 Nisan'da ülkemizin kaderini oylayacağımızı dile getiren Didem ENGİN, evet çıkarsa bir başkanın seçileceğini ve o başkanın sınırsız, kontrolsüz, denetimsiz yetkileri olacağını belirterek "Bakmayın siz Meclis de var denetim de var demelerine. Bunlar asıl niyeti gizlemek için işin cilası. O cilayı kazıdığınızda altında sadece Başkan ve adamlarının olduğunu göreceksiniz. O Başkan ve adamları ülkemizin 700 milyar TL’ye yakın bütçesini tek başlarına hazırlayıp, kullanacaklar!" dedi.

 

BAŞKAN “KANUN DA BENİM, DEVLET DE BENİM” DİYECEK!

 

Didem ENGİN "Başkan 'Kanun da benim Devlet de benim' diyecek. Başbakan’ın dediği gibi rahat etmek için itaat edeceksiniz yani boyun eğeceksiniz!" diye ekledi.

 

DERDİNİZİ ANLATACAK BİR MARKO PAŞA BİLE BULAMAYACAKSINIZ!

 

Getirilmek istenen değişiklik ile vatandaşların hiçbir şeye sesini çıkaramayacağını vurgulayan Didem ENGİN "Sesiniz çıkarsa gerisini siz düşünün. Derdinizi anlatacak bir Marko Paşa bile bulamayacaksınız" dedi.

 

BUGÜNLERİMİZİ MUMLA ARAYACAĞIZ!

 

Didem ENGİN, vatandaşlarımıza olan çağrısını "Bugünlerimizi mumla arayacağız. Son pişmanlığın fayda etmediğini acı bir şekilde yaşamak istemiyorsanız HAYIR deyin!" diyerek bitirdi. 

Yorumlar (0)