CHP'Lİ DİDEM ENGİN'DEN AKP'YE İSTİKRARSIZLIK ELEŞTİRİSİ

AKP'nin rejim değişikliği dayatmasını içeren Anayasa Değişiklik Teklifi ile ilgili TBMM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem ENGİN, ekonomideki güncel sorunlara değinerek "Bugün ülkemizde yaşamakta olduğumuz istikrarsızlığın bizatihi sebebi halkımızın gündeminden kopuk AKP Hükümeti'dir! AKP Hükümeti, bu vurdum duymazlıkla devam edemez, bir an evvel halkımıza karşı sorumluluklarını hatırlamalıdır!" dedi.

GÜNDEM 16.01.2017, 16:40 16.01.2017, 16:40
CHP'Lİ DİDEM ENGİN'DEN AKP'YE İSTİKRARSIZLIK ELEŞTİRİSİ

"BUGÜN ÜLKEMİZDE YAŞAMAKTA OLDUĞUMUZ İSTİKRARSIZLIĞIN BİZATİHİ SEBEBİ HALKIMIZIN GÜNDEMİNDEN KOPUK AKP HÜKÜMETİDİR!"

 

"AKP milletvekilleri rejim değişikliğini hedefleyen teklife gizli oylamada heyecanla açık evet oyu vermek için birbirleriyle yarışırken, işsizliğin vahim boyutlara ulaşmış olması, doların 4 TL'ye yaklaşması ve bunun domino etkisiyle ekonomide yarattığı tahribat, borçlarımızın katlanarak artması, AKP'nin hiç ama hiç ilgisini çekmiyor" diyen Didem ENGİN, Türkiye'nin, gelişmekte olan ülkeler içinde en riskli üç ülke arasında sıralandığını hatırlattı ve"Esnaflarımızdan sanayicilerimize varıncaya kadar hemen her kesimden yükselen imdat çığlıkları AKP Hükümeti'nde hiç karşılık bulmuyor" dedi. 

 

 

"Anayasa değişiklik teklifiyle bugüne kadar edindiğimiz tüm demokratik kazanımların geri alınmak istenmesinin ülkemizdeki ayrışma ve kutuplaşmayı daha da körüklemesi tehlikesi AKP yönetimince görmezden geliniyor" diye konuşan Didem ENGİN, "Bugün ülkemizde yaşamakta olduğumuz istikrarsızlığın bizatihi sebebi halkımızın gündeminden kopuk AKP Hükümeti'dir. AKP Hükümeti, bu vurdum duymazlıkla devam edemez, bir an evvel halkımıza karşı sorumluluklarını hatırlamalıdır" sözleriyle konuşmasını tamamladı​.

Yorumlar (0)