CHP'li Bankoğlu: "Herkese CHP’nin umudunu ve hoşgörüsünü sunuyoruz "

CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in Bartın ziyaretine ilişkin bilgi verdi. Bankoğlu "Herkese CHP’nin umudunu ve hoşgörüsünü sunuyoruz. " dedi.

GÜNDEM 20.05.2022, 10:09 20.05.2022, 10:11
CHP'li Bankoğlu: "Herkese CHP’nin umudunu ve hoşgörüsünü sunuyoruz "

CHP Bartın Milletvekili, Anayasa Komisyonu ve CHP Parti Meclisi üyesi Av. Aysu Bankoğlu, 18 Mayıs günü partilerinin Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in Bartın’a yaptığı ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Bankoğlu konuşmasında “19 Mayıs; Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’dır. Bu ülkenin kurucusunun adını okullardan, kültür merkezlerinden, hava limanlarından silmeye çalışsalarda, milli bayramları kutlamamak için binbir bahaneler uydursalar da Atatürk’ün ne değerini ne de kalplerdeki sevgisini kazıyamazlar. İşte bu büyük günün arifesinde Grup Başkan Vekilimiz kentimize ziyarete gelerek başta gençlerimiz olmak üzere Bartınlılarla bir arada bulunmuştur. Amasra’dan başlayan gezimizde Belediye Başkanı Recai Çakır ve İlçe Örgütümüzle görüşmeler yapıp bayramlaşan Başkan Vekilimiz daha sonra Bartın İl Başkanlığımıza geçerek basın açıklaması yapmıştır. Ardından Bartın Kırmızı Caddede, Arasta’da, Yukarı Çarşıdaki ziyaretlerinde esnaf ve yurttaşlarımızın sıkıntı ve taleplerini dinlemiş, parti programımıza ilişkin bilgiler vermiştir” dedi.


CHP Milletvekilleri, Bartın İl Başkanı Selim Karakaş ve yöneticilerin ve gençlik kollarının da katılımıyla Bartın’da bir toplantı gerçekleştirdiler. Cumhuriyetin İkinci Yüzyılına Hazırlık adıyla yaptıkları hazırlıkları ve çalışmaları paylaştıkları ve yaklaşan seçime ilişkin fikir alışverişinde bulundukları buluşma ardından kentte esnaf ziyaretleri yaptılar. Bankoğlu konuya ilişkin olarak “Sayın Grup Başkan Vekilimiz partimizin umudunu ve hoşgörüsünü Bartın’a da getirmiştir. 
CHP’ye gönül vermiş, Türkiye’nin çağdaş bir hukuk devleti olması için, herkesin eşit olacağı, insanca koşullarda yaşayacağı günler için çalışan örgütümüzdeki herkese ve bu özel günde başta gençlik kollarımıza minnettarız. Beyin göçünün, genç işsizliğin, derin yoksulluğun ülkenin her köşesine yayıldığı bu karanlık günlerin ışığı azimli, inatçı ve aydınlığa inanan gençlerin inancıdır. Umudun kırılmasına izin vermeyeceğimizi, başarmak için yılmadan çalışmaya ve başarmaya az kaldığını belirtmek isterim. Grup Başkan Vekilimiz ile gençlerin buluşmasında sorunlarını ve taleplerini dinledik, sorularına cevap, parti programımıza ilişkin bilgi verdik. Fikir özgürlüğünden genç işsizliğe, atanmayan öğretmenlerden hükümetin torpille yarattığı haksızlık iklimine kadar pek çok konuya değindik. Gençlere öncelik tanımak, seslerini duyurma haklarını geri vermek ve onlara saygı duymak partimizin önceliğidir. Beyin göçü konusu Türkiye’nin hukuk ve ekonomi kadar büyük bir sorunudur. Hatta onlardan bile önemlidir. Gençler umuttur, yarınımızdır, geleceğimizdir. Bunu kentimize gelerek genç arkadaşlarımla yüz yüze konuşan, açıklayan vekilimiz Özgür Özel’e ve katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ”dedi.
CHP’li vekiller ve beraberindeki heyet, yaptıkları esnaf ve yurttaş ziyaretleri sırasında ekonomik buhranla hukuksuzluğun yarıştığını, fırtınada savrulan hükümete güvenin kalmadığını belirttiler. Bankoğlu açıklamasını “Biz gençlere hep inandık hep güvendik. En büyük gücümüz olan gençlerin hayalleri, düşünceleri ve sesleriyle ülkemizi düze çıkaracak, hak ettiği noktalara birlikte taşıyacağız. Temiz ve şeffaf siyaset, saygılı bir dil ile bu karanlığı kazıyacağız. Birlikte nice bayramlara”açıklamasında bulundu.


 

Yorumlar (0)