banner773

CHP'Lİ AHMET AKIN ; AYVALIK REFERANDUMDA ÇOK YÜKSEK ORANLARDA 'HAYIR' DİYECEK

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın referandum çalışmalarını Ayvalık’ta sürdürdü.

GÜNDEM 16.03.2017, 15:05 16.03.2017, 15:05
CHP'Lİ AHMET AKIN ; AYVALIK REFERANDUMDA ÇOK YÜKSEK ORANLARDA 'HAYIR' DİYECEK

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın referandum çalışmalarını Ayvalık’ta sürdürdü. İlk olarak Küçük Sanayi Sitesinde esnafı ziyaret eden Akın burada esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyip, hayırlı işler diledi.

 

Daha sonra partisinin ilçe örgütü ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer ile birlikte Altınova’da esnaf ziyareti yaptıktan sonra  Altınova’ lılarla da bir araya gelen Ahmet Akın  referandum konusundaki görüşlerini paylaştı. Akın “ Anayasa değişikliği yeni bir yönetim sistemi öngörüyor. Ucube bir sistem. Her şeyi tek adamda toplayan demokrasiyi ve hukuk devletini ortadan kaldıran bir sistem. Biz gittiğimiz her yerde anayasa değişikliğinin ne getirdiğini, ülkemizi hangi felaketlere sürükleyeceğini anlatıyoruz. Kırmadan, dökmeden yapıyoruz. Ama AKP ve Cumhurbaşkanı maalesef anayasa değişikliğinin içeriğini anlatmak  yerine sağa sola hakaret ederek, çamur atarak propaganda yapıyor. Anayasa ve ettiği yemine göre tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı devletin tüm olanaklarını seferber ederek meydan meydan siyasi çalışma yapıyor. Kimseye hakaret etmeden niçin bu anayasa değişikliğini getirdiniz onu anlatın millete. Anlattığınızda bu millet gayet iyi anlayacaktır, hiç merak etmeyin” dedi.

 

Altınova’da kurulan pazarı da ziyaret eden Akın Pazar esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Altınova’da Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Çalışmalarını geç saatlere kadar Ayvalık Hamdibey Mahallesi ile Yenimahalle’de sürdüren Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın “ Ayvalık referandumda çok yüksek oranlarda hayır diyecek. Bunu görüyoruz. Hemşerilerim getirilmek istenen tek adam rejimine tepkililer. Biz de geldik görüşlerimizi halkımızla paylaştık. Niçin “hayır” dediğimizi anlattık. Halkımızın da bizim gibi düşündüğünü görmek beni çok mutlu etti” dedi. 

Yorumlar (0)