CHP LİDERİ, KOMŞULUK VE DAYANIŞMA MEYDANI'NIN AÇILIŞINA KATILDI

Kılıçdaroğlu, İstanbul Kartal Belediyesi tarafından yapılan Komşuluk ve Dayanışma Meydanı Açılış Töreni'ne katıldı.

GÜNDEM 26.10.2019, 17:25
CHP LİDERİ, KOMŞULUK VE DAYANIŞMA MEYDANI'NIN AÇILIŞINA KATILDI

Cevizli, Orhantepe, Atalar ve Esentepe Mahallesi olmak üzere toplam 4 mahallenin ihtiyacına cevap vermesi amacıyla projelendirilen “Komşuluk ve Dayanışma Meydanı”nın ilk etabı tamamlandı. Meydan ve park bölümünün vatandaşların kullanımına sunulacağı projenin büyük açılışı bugün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Kartal Belediyesi tarafından yapılan Komşuluk ve Dayanışma Meydanı Açılış Töreni'ne katıldı. 

Açılışa özel düzenlenecek olan konserde Karadeniz müziğinin sevilen sesi Hülya Polat saat 14.00’da sahne alarak şarkılarını Kartallılar için seslendirdi. Birbirinden çeşitli etkinliklerin de yer alacağı büyük açılışa tüm Kartallıları davet eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek diğer projelerimizin de bir an önce hayat bulması için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)