banner773

CHP Lideri Kılıçdaroğlu:Hiçbir boomer müziğinizi çalamaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müzik kısıtlamasıyla ilgili "Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" sözlerine önce bir tweet ile cevap veren Kılıçdaroğlu ardından bir video ile de müzisyenlere çağrı yaptı.

GÜNDEM 22.06.2021, 00:06
CHP Lideri Kılıçdaroğlu:Hiçbir boomer müziğinizi çalamaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray'da düzenlenen kabine toplantısının ardından yeni normalleşme kararlarını açıkladı. Erdoğan, bu açıklaması sırasında, "Müzikle ilgili sınırlamayı daha ileri bir saat olan 24.00'e çekiyoruz. Kusura bakmasınlar. Gece, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın bu sözleri, yurttaşlar arasında tepkilere neden oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da Erdoğan'a ilk tepki gösteren lider oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Beyefendi müzik yasağını gece 24’e çekiyoruz, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok demiş. Yasaklar ideolojik diyoruz baştan beri. Erdoğan; rahatsızlıktan bahsedeceksen, ülke senden rahatsız, ona ne yapacaksın? Seçimden kaçmak dışında bir şey geliyorsa aklına, haber ver."

Kılıçdaroğlu, gece 24.00' a doğru da bir video ile müzisyenlere bir çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Z kuşağının kendinden önceki nesilleri aşağılamak için kullandığı ‘boomeri’ ifadesini Erdoğan’a karşı kullandı. Kılıçdaroğlu, “Bugün bir boomer çıktı, müziğimizi yasaklayacağını söyledi. Müziğin ruhun dilidir. Ruhsuzlar bunu anlamaz. Müzik kalbinizin edebiyatıdır gençler. Sözlerinizin bittiği yerde müzik başlar. Müzik yoksa aşk da yok. Peki biz ne yapacağız? Dersini hep birlikte vereceğiz. Sizden tüm anlaşmazlıklarınızı bir kenara bırakıp bu boomeri tarihe göndermek için odaklanmaya davet ediyorum. Bu seçimde bu ruhsuza birlikte bay bay diyeceğiz. Sonra yine kapışırız sorun değil.” dedi.

İşte o video:

Yorumlar (0)