CHP'li Torun: CHP, İktidara Yürüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “2020 yılına herkes umutlu girsin, kimse umutsuzluğa kapılmasın, CHP varsa çare vardır. CHP, 31 Mart’tan bu yana bunu her kesime çok iyi biçimde göstermiştir” dedi.

GÜNDEM 30.12.2019, 11:15
CHP'li Torun: CHP, İktidara Yürüyor

Seyit Torun yayınladığı yeni yıl mesajında “Türkiyemizin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu bir yıl dilerim”  dedi.

Torun, “CHP, toplumun her kesimi ile bağ kurabilen, farklılıklara kapılarını açık tutabilen, tüm kesimleri kapsayabilen bir partidir.  Bugün ihtiyacımız olan şey tam da bu. CHP'nin makul, yol gösterici ve akılcı iktidar muhalefet anlayışı ve şeffaf, halktan yana, kamu kaynaklarını verimli kullanan, halkın dertlerine derman olan iktidar anlayışı toplumda karşılık bulmuş durumda. CHP'yi destekleyenler de, muhalif olanlar da makul bir anlayış ile istişare kültürüne dayanan bir tutum içinde. Bu tutum iktidar olacaktır ve ülkede demokrasiyi yeniden kuracağız, ekonomiyi tekrar canlandıracağız” diye konuştu.

Torun, “saray rejimi ülkedeki ekonomik ve demokratik krizi örtbas etmek için sürekli gündemi değiştiriyor. Bir facia projesi olan Kanal İstanbul, yerli otomobil hayali halkı daha fazla oyalayamayacak. Libya’ya asker göndermenin, askerimizi savaşa sokmanın da ne ülkemize ne bölge barışına bir yararı var. Halk ekonomik krize çözüm istiyor, bölgemizde ve dünyada barıştan yana” dedi. 

Torun mesajında şunları kaydetti:

“Evlerde, sokaklarda, ülkede huzurun kalmadığından, yolunda gitmeyen şeylerden, ekonomik krizden, demokrasi açığından, bölgemizdeki barış sorunlarından, göçlerden söz ederek geçen yılı uğurlayabiliriz. Öyle yapmayacağız. Çünkü bizim işimiz sadece teşhisi değil, tedaviyi de içerir. Her sorunun öncelikli tedavisi umuttur. Nasıl ki belediyelerdeki uygulamamalarımızla halkın umudu olmuşsak ülke genelinde bu umudu iktidara taşıyacağız.  Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, herkese huzur ve sağlık dilerim.  Herkesin çoluğu çocuğuyla ağız tadıyla bir yaşam sürmesini tesis etmek bizim görevimiz. Bu görevi yerine getireceğimize söz veriyorum.“

Yorumlar (0)