CHP'li Torun: Atatürk'ü Anmak O'nun Yolundan Yürümektir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyorum. Büyük Atatürk her geçen gün toplumumuzun tüm kesimlerince daha iyi anlaşılıyor” dedi.

GÜNDEM 09.11.2019, 11:15 09.11.2019, 14:37
CHP'li Torun: Atatürk'ü Anmak O'nun Yolundan Yürümektir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Atatürk’ün anmanın Atatürk’ün işaret ettiği yoldan gitmek” anlamına geldiğini söyledi. Seyit Torun “O’nun Yolu, yolumuz olmaya devam edecektir! Asla şüphemiz olmadı, olmayacak” dedi.

Seyit Torun şöyle konuştu:

"Atatürk en başından beri ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ demiştir. Atatürk'ün kurucusu olduğu Cumhuriyet sayesindedir ki ülkenin gerçek sahipleri bir kişi, bir aile veya bir zümre değil, milletin kendisidir. Cumhuriyetimizin temeli olan demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ilkesi, milli egemenliğin güvencesi ve karşı karşıya bulunduğumuz adaletsizliklerin, haksızlıkların, ekonomik ve sosyal sorunların çaresidir. Bu nedenle özgür ve onurlu yaşamak isteyen her yurttaşımız, Cumhuriyetimizin temel ilke ve değerlerine kararlılıkla sahip çıkmaktadır. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma, ülkemizde mutlak adaleti ve refahı sağlama mücadelesini mutlaka kazanacağız. Atatürk’e söz veriyoruz.

Aramızdan ayrılışının 81. yılında, ebedi başkomutanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz."

Yorumlar (0)