CHP'li Önder Sav da CNN Türk boykot kararını deldi!

CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, CHP geçtiğimiz Şubat ayında aldığı CNN Türk ambargosunu deldi.

GÜNDEM 29.06.2020, 22:52 29.06.2020, 23:23
CHP'li Önder Sav da CNN Türk boykot kararını deldi!

 CHP geçtiğimiz Şubat ayında CNN Türk'ü boykot kararı almıştı. CHP'nin bu kararının ardından CHP'liler, CNN Türk yayınlarına çıkmamıştı.

İREM ÇİÇEK CHP'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Avukat İrem Çiçek, CHP’nin boykot kararı aldığı CNN Türk kanalının yayınına katıldığı ve CHP Tüzüğü’nü ihlal ettiği için Nisan ayında CHP'den ihraç edilmişti.

CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, dün yaptığı açıklamada CHP'nin 25-26 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak kurultayın koronavirüs salgını sürecinden dolayı ertelenmesini talep etmişti.

CHP'li Sav: 'Kurultayı yapmayın, korona bitmedi'

ÖNDER SAV CNN TÜRK CANLI YAYINA BAĞLANDI, CHP'NİN BOYKOTUNU DELDİ

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Avukat Ömer Lütfü Avşar,  SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, Gazeteciler Zafer Şahin ve Hasan Basri Yalçın CHP kurultayını tartıştı.

CHP'li Önder Sav da CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına telefonla bağlarak CHP kurultayının neden yapılmaması yönündeki görüşlerini açıkladı.

Önder Sav, böylece CHP'nin CNN Türk boykotunu delmiş oldu.

CNN TÜRK YAYININA NEDEN KATILDIĞI AÇIKLADI

Önder Sav, CNN Türk'e neden katıldığı ile ilgili canlı yayında şöyle konuştu:

"Siz beni şahsen çağırmış olsaydınız, programınıza gelemezdim. Neden? Benim mensubu olduğum siyasi parti, sizin programınızla ilgili sınırlar çizdi. Ama bu programa katılmak zorunluluğu hissetmem, adımın speküle edilmesinden kaynaklanıyor.

Benim gıyabımda, benim adım yanlış yorumlamalara götürülecek şekilde speküle edildiği için, ben bu spükülasyona son vermek için, kendimi cevap hakkımı kullanmak zorunda hissettiğim için katıldım. Yaksa bireysel olarak bu programa katılmak istesem bile, sizle beraber bunu yapmam. Partimin bir disiplinli üyesi olduğum için."

Yorumlar (0)