CHP'li Haluk Pekşen:Bu tuzağın hedefinde Cumhuriyet Partisi var

CHP PM Üyesi Haluk Pekşen,İlk günden beri ben bu öyle Cumhuriyet Halk Partisi içinde planlanmış bir iş olduğunu düşünmüyorum. Bu tuzağın hedefinde Cumhuriyet Partisi var.Bu tuzak arabeskleştirildikçe, magazinleştirildikçe herkes bu yangına su taşıyor gibi görüyorum ben.

GÜNDEM 25.11.2019, 17:57 25.11.2019, 18:02
CHP'li Haluk Pekşen:Bu tuzağın hedefinde Cumhuriyet Partisi var

CHP Parti Meclisi Üyesi ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden "Saray'a giden CHP'li" tartışmasına dair Gazeteci Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı.


İşte Haluk Pekşen'in açıklamalarından satır başları:


2018 yılında 7145 sayılı bir Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımlandı. Ben 7145 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çok mücadele ettim. Bu kararnamenin çıkarıldığı gün çok önemlidir. Bu ülkenin geleceğini karartan en önemli kararnamedir. Bu kararname ile anayasasal haklar askıya alınmıştı. Hiç konuşulmadı. Gündeme alınmadı. Bütün bunlar o gün hepsi gizlendi. Adnan Hocacılar gözaltılarının başlandığı günkü magazinin altında gizlenerek özgürlüklerimiz elimizden alındı.Anayasal hakkımız olan eylem hakkı elimizden alındı. Bugün yaşadığımızda bundan farklı bir durum değil.


İlk günden beri ben bu öyle Cumhuriyet Halk Partisi içinde planlanmış bir iş olduğunu düşünmüyorum. Bu tuzağın hedefinde Cumhuriyet Partisi var.Bu tuzak arabeskleştirildikçe, magazinleştirildikçe herkes bu yangına su taşıyor gibi görüyorum ben.

Biz bunu telekulak döneminden hatırlıyoruz. 1999 yılında gelen bu dava için biz kamuoyuna bu gerçeği nasıl anlatacağız diye karar düşünüyorduk. Çünkü o zaman biliyorduk ki bu bir FETÖ operasyonuydu. Neticede Türkiye 20 yıldır önüne çıkan bütün tuzaklara düşmüştür.Ankara'da Gar'da bomba batladı. Canlarımız gitti bu kadar konuşulmadı.

İşte o programın tamamı:
 

Yorumlar (0)