CHP'li Gürsel Erol 7 ay değil 5 yıldır tüm maaşını bağışlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Milli Dayanışma Kampanyası' kapsamında bağışladığı 7 aylık maaşı sonrası akla CHP'li Gürsel Erol geldi.  Çünkü CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Tunceli ve Elazığ milletvekilliği dönemlerinde  maaşının tamamını öğrencilere burs olarak  Spor kulüplerine ve ibadet yerlerinin ihtiyaçlarına  bağışlıyor.

GÜNDEM 31.03.2020, 11:35 31.03.2020, 11:47
CHP'li Gürsel Erol 7 ay değil 5 yıldır tüm maaşını bağışlıyor

GAZETEKRİTİK -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin telekonferans yöntemiyle toplanmasının ardından, 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatıldığını duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanyaya 7 maaşını bağışlayarak destek ifade etmişti.


Erdoğan'ın 7 aylık maaş bağışı birçok kesim tarafından yorumlanırken akla işsizlik fonu ve sosyal destek fonunundan neden para aktarılmadığı eleştirileri geldi.


Toplumsal olaylarda hiçbir siyasi parti ve düşünce ayrımı gözetmeksizin halkın yanında olan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a Cumhurbaşkanı'nın çağrısı sonrasında Gazetekritik ulaştı.


Gazetekritik'in Cumhurbaşkanı'nın çağrısını sorduğu Erol şunları ifade etti:


"Bu konuda partimizin alacağı karar doğrultusunda hareket edeceğiz. Fakat ben zaten 2015 yılında Tunceli'den ve 2018 de Elazığ dan milletvekili seçildiğim günden bugüne başta öğrencilere burs olmak üzere maaşımın tamamını seçim bölgemin taleplerine bağışlıyorum

Yorumlar (0)