banner773

CHP'li Belediye Başkanı makam odasının kapısını söktürdü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yerel seçimler verdiği sözü tutarak, Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bulunan kapıyı söktürdü. Beylikdüzü halkının oyları ve güveniyle bu makama layık görüldüğünü, bu güveni asla boşa çıkarmayacağını belirten Çalık, “Bizim kapımız herkese açık. Beylikdüzü için birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 06.07.2020, 13:46
CHP'li Belediye Başkanı makam odasının kapısını söktürdü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi yurttaşlara verdiği sözü tutarak, Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bulunan kapıyı söktürdü. 

“KAPI SADECE DEKOR OLARAK BULUNUYORDU”

Geçmişte olduğu gibi bugün de şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceğini belirten Çalık, “Komşularımızla aramızda zaten hiçbir engel ya da mesafe yoktu. Bu kapı burada sadece dekor olarak bulunuyordu ve her zaman ardına kadar açıktı” dedi. 

“BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

Beylikdüzü halkının oyları ve güveniyle başkanlık makamına layık görüldüğünü ve bu güveni asla boşa çıkarmayacağını dile getiren Çalık, “Bizim kapımız herkese açık. Beylikdüzü için birlikte çalışacağız. Bu yüzden başkanlık odamızın kapısı kaldırdık. Biz çalıştıkça Beylikdüzü kazanacak, Beylikdüzü kazandıkça biz daha çok çalışacağız” diye konuştu. 

Yorumlar (0)