CHP'li Banu Özdemir'in avukatından tahliye açıklaması!

Çav Bella' provokasyonunda tutuklanan Banu Özdemir için tahliye talebinde bulunduklarını söyleyen Av.Süleyman Karadağ ilk kez ve Yurt'a konuştu...

GÜNDEM 23.05.2020, 22:18
CHP'li Banu Özdemir'in avukatından tahliye açıklaması!

İzmir'de camilerdeki müzik provokasyonunu sosyal medya hesabından paylaştığı gerekçesiyle tutuklanan CHP'li Banu Özdemir'in avukatı Süleyman Karadağ, müvekkilinin serbest bırakılması için bugün tahliye talebinde bulundu.

Banu Özdemir, İzmir'de camilerin hoparlörlerinden yayınlanan Çav Bella marşını sosyal medya hesaplarından yayınladığı gerekçesiyle  "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan dün tutuklanarak Şakran Cezaevi'ne gönderilmişti.

Yurt gazetesi'nden Özgür Tuğrul'un görüştüğü Avukat Karadağ, tahliye talebinde "Müvekkilim isnat edilen suçu işlememiştir. Tahliye edilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Karadağ, Tuğrul'a yaptığı açıklamada;  "Bu ülkede adalet duygusunu yitirmemiş, tarafsız, bağımsız hakimlerin de bulunduğuna inanarak; mahkemeye sunduğumuz dilekçede saydığım tüm gerekçelerle ve resen takdiri mümkün diğer nedenlerle kararın gözden geçirilerek kaldırılmasını ve müvekkilin tahliyesine karar verilmesini, mümkün görülmediği takdirde itiraz dilekçemizin itirazı incelemeye yetkili ve görevli mahkemeye gönderilerek müvekkilim Banu Özdemir'in bihakkın tahliyesine karar verilmesini" istediğini iletti.

Yorumlar (0)