CHP'li Ali Şeker'den Kritik Alaattin Çakıcı Recep Gürkan hatırlatması!

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, kısa bir süre önce Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı hatırlatarak anlamlı bir gönderme yaptı.

GÜNDEM 17.11.2020, 23:42
CHP'li Ali Şeker'den Kritik Alaattin Çakıcı Recep Gürkan hatırlatması!

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağır ifadelerle tehdit ve hakaret etti.

CHP'de 2 saatilik sessizlik
Organize suç örgütü lideri Alaatttin Çakıcı'nın Kılıçdaroğlu'nu tehdit ve hakaret haberi ajanslara düşmesinden sonra yaklaşık 2 saat geçmesine rağmen hiçbir milletvekili,parti yöneticisi ve belediye başkanı tepki göstermedi. CHP'de bu durum ise CHP üyelerinin aklında soru işaretleri bırakıt.

CHP'li Belediye başkanı makamında ağırlamıştı!

CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve Nisan ayında infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan Alaattin Çakıcı'yı makamında kabul ederek hediye vermesi, parti yönetimi ve üyelerinin  tepkisine yol açmıştı.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çakıcı'nın tehditlerine tepki gösterirken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı hatırlaratarak verdikleri tepkiye dikkat çekti.

Yorumlar (0)