Burhan Kuzu’dan Güniz Akkuş açıklaması: Ben popüler bir siyasetçiyim…

Burhan Kuzu'nun ‘hanım ağa’ lakabıyla tanınan Güniz Akkuş’u makamında ağırlayıp fotoğraflar çektirdiği ortaya çıktı. Kuzu ise kendini Akkuş'un AKP'den 3 dönem milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek savundu.

GÜNDEM 30.05.2020, 16:36 30.05.2020, 16:40
Burhan Kuzu’dan Güniz Akkuş açıklaması: Ben popüler bir siyasetçiyim…

Burhan Kuzu’nun ‘hanım ağa’ lakabıyla tanınan Güniz Akkuş’u makamında ağırlayıp fotoğraflar çektirdiği ortaya çıktı. Kuzu ise kendini Akkuş’un AKP’den 3 dönem milletvekili aday adayı olduğunu söyleyerek savundu.

Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar’ın haberine göre, Kuzu’nun kendisini “hanımağa” olarak tanıtan ve son dönemde mafya babası Sedat Peker’i tehdit etmesiyle gündeme gelen Güniz Akkuş’u Meclis’te Anayasa Komisyonu Başkanlığı yaptığı dönemde makamında ağırladığı ortaya çıktı.

Halkweb'te yer alan habere göre; Burhan Kuzu ise kişisel Twitter adresinden yaptığı açıklamada, kendini “Güniz Akkuş, AK Parti’den 3 dönem milletvekili aday adayı olmuştur. Bu nedenle Anayasa Komisyonu Başkanı olduğum dönemde beni ziyaret etmiştir. Ben popüler bir siyasetçiyim. Binlerce fotoğraf çektirdiğim insan vardır.Fotoğraf çektirdiğim kişinin GBT’sine bakacak değilim” ifadeleriyle savundu.

Kuzu’nun paylaşımı şöyle;

Yorumlar (0)