Bunu da gördük! Bebek mamalarına alarm taktılar

Marketler pahalı ürünler arasında yerini alan bebek mamalarına çalınma olasılığına karşı alarm taktı. Bazı pahalı ürünler için uygulanan bu prosedür vatandaşların tepkilerine neden oldu.

GÜNDEM 30.06.2020, 11:22
Bunu da gördük! Bebek mamalarına alarm taktılar

Salgın sonrası ekonomik sorunların baş gösterdiği ülkemizde marketler de tepki çeken uygulamalara başladı. Pahalı ürünlere takılan alarmların bebek mamalarına takılması kamuoyunda tepki çekti.Zincir marketlerin yapmış olduğu akıl dışı uygulamalar ekonomik boyutların geldiği noktayı da gözler önüne serdi.

Aynı marketler geçtiğimiz aylarda peynirlere de alarm takmış ve toplumda büyük tepki yaratmıştı.Temel gıdalar arasında olan ve bebeklerin sağlıklı büyümesi için elzem bir ürün olan mamalara alarm takılması ekşi sözlük'te yer bulurken okurlar da  tepki gösterdi.

DEVAM SÜTÜ MAMASI 110-130 LİRA ARASINDA 

Marketlerde, bebekler için olan 800 gramlık devam sütü mamalarının fiyatı 110-130 lira arasında değişiyor. Daha küçük olan 350 gramlık devam sütü mamaları ise 50-60 lira arasında. Peynirin kilosu ise cinsine göre değişiklik gösteriyor. Peynirin kilosu 90 liraya kadar çıkabiliyor.

Yorumlar (0)