Buca'da her kesimden CHP'li Mehmet Süne'ye büyük destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Buca'da yaptığı çalışmalarda toplumun tüm katmanlarından destek görüyor.

GÜNDEM 02.01.2019, 12:00 02.01.2019, 12:00
Buca'da her kesimden CHP'li Mehmet Süne'ye büyük destek

3 dönem CHP Buca İlçe Başkanlığı ve önceki dönem CHP PM Üyeliği görevlerinde bulunmuş olan Süne 34 yıldır Buca'da yaşadığını, ilçe başkanlığı dönemlerinde toplumun tüm kesimleriyle güzel ilişkiler içerisinde olduğunu ve bu ilişkilerinin hiçbir zaman kopmadığını anlattı. Sadece seçim süreçlerinde değil her zaman Buca'da yaşayan insanlarla iç içe olduklarını ve Buca'nın sorunlarını iyi bildiğini aktaran Süne; "Görev verildiği takdirde biz Buca ilçemizde yaşayan insanlarımızla yaptığımız görüşmelerde sorunlarının neler olduğunu yakından gördük ve dinledik, projelerimizi onlara göre hazırladık vatandaşımız esnafımız ne istiyor çok iyi biliyoruz. İmarda ulaşımda, kentsel yenilemede, kültürde, sanatta, sporda, eğitimde, çevrede, sağlıkta, çok önemli ayakları yere basan projelerimizle Bucamızın 25-30 yıl sonrası geleceğini planlayacağız" dedi. 

 

Buca'da her kesim için özverili çalışmalar yürütüleceğini söyleyen Süne şu şekilde devam etti; "Özellikle engellilerimiz ve üniversite öğrencilerimizin sorunlarıyla da çok yakından ilgileneceğiz, kadınların iş hayatında istihdamı için projeler ortaya koyacağız, cinsiyet eşitsizliğine karşı savaş açacağız. Yaptığım çalışmalar boyunca Bucalı kadınlardan hep destek gördüm, hep olumlu tepki aldım. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum"

 

"Kadınlar yeteri kadar iş hayatında yer almıyor"

 

İş hayatında yer almak isteyen kadınların yeteri kadar destek almadığını söyleyen deneyimli siyasetçi şu cümleleri kurdu; "Kadınlar yeteri kadar iş hayatında yer almıyor. Çalışmak isteyen kadınlarımız iş bulma konusunda sıkıntı çekiyor ya da kadınla özdeşleştirilmiş işlere yönelmek durumunda kalıyor. Genel merkezimiz görev verdiği takdirde üretmek isteyen, evine katkı para katkısı koymak isteyen veya kendi başına ayakta durmak isteyen kadınların belediye bünyesinde kuracağımız iş kurslarıyla iş hayatına atılmalarını destekleyeceğiz."

 

"Buca'da cinsiyetçilik tarih olacak"

 

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı sözlerini şu şekilde bitirdi; "Kadınlarımızın hayatın her alanında eşit olarak yer alması gerektiğini savunuyoruz. Cinsiyetçi söylemlere ve cinsiyetçi davranışlara karşı savaş açacağız. Biz Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin neferiyiz. Atatürk'ün kadınlara verdiği değeri hepimiz biliyoruz ve bu fikre sahip çıkıyoruz"

Yorumlar (0)