Biri Türk Biri Çinli İki Hamile Kadın: Gördükleri İki Farklı Muamele

Türkiye'de kadına şiddet vakalarına her gün bir yenisi ekleniyor. Kocaeli'de 'sabah namazı kıl' diyen kocasına 'hayır' yanıtı veren 5 aylık hamile kadının gördüğü muamele 'yok artık' dedirtti. Muhsin Culfacı, dini nikahlı eşi Hacer Atik'i elektrik sobasıyla yakmaya çalıştı, dövdü, elinde-dilinde sigara söndürdü. Çin'den gelen bir fotoğraf ise kadına şiddetle anılan Türkiye'nin utancını ikiye katladı. Çinli bir adam, doktor kontrolünde sıra beklerken kimsenin yer vermediği karısı için 'sandalye' olup, sırtına oturttu.

GÜNDEM 09.12.2019, 10:04
Biri Türk Biri Çinli İki Hamile Kadın: Gördükleri İki Farklı Muamele

Türkiye Hacer Atik’i, 11 gün önce dini nikahlı eşi Muhsin Culfacı’yı cezaevinden çıkarken gelinlik giyerek karşılamasıyla tanıdı. Resmi nikah için kocasının özgürlüğüne kavuşmasını bekleyen Atik’in hayatı bir gecede kabusa dönüştü.

İddiaya göre Muhsin Culfacı, beş aylık hamile Hacer Atik’e sabah namazı kılmasını söyledi. Ancak Atik reddetti. Bunun üzerine Culfacı, evdeki elektrikli sobayı kadının üzerine attı, dövdü ve sağ elinde sigara söndürdü. Hastaneye giderek darp raporu alan Hacer Atik, şikayetçi oldu. Atik, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

ZORBALIKLA İBADET ETTİRMEK İSTEDİ

* Her gün sadece sabah namazı kılıyordu. Cehennem azabında yanmamak için benim de namaz kılmam gerekiyormuş. Bana bunları söyleyerek, zorbalıkla ibadet ettirmek istedi. Ben de yaptığı şeyin günah olduğunu söyledim.

‘SANA CEHENNEM AZABI YAŞATACAĞIM’ DEDİ

* Hem güvenlik görevlisi hem de taksicilik yapıyorum. Gece 00.30’da eve geldim. Acı çekiyor gibi görünüyordu. ‘Bana süt ver’ dedi, süt içirdim. Biraz sonra kendine geldi. ‘Sana cehennem azabını yaşatacağım’ diyerek odanın ışığını söndürdü.

SOBAYLA YAKMAYA ÇALIŞTI

* Elektrikli sobayı üzerime tutarak beni yakmaya çalıştı. İçinde kimyasal bir madde olduğunu düşündüğüm şişeyi alıp,  ‘Sana azap çektireceğim’ diyerek o maddeyi üzerime döktü. Sonra elindeki çakmağı çakarak ‘Cehennem ateşinde yanacaksın’ dedi. Konuşarak onu vazgeçirdim.

Yorumlar (0)