Bir erkek şiddeti daha! Bıçakla saldıran eşinden kurtulmak için pencereden atladı

Bağcılar'da bir kadın, kendisine bıçakla saldıran eşinden kurtulmak için pencereden atladı.

GÜNDEM 19.06.2020, 20:31 19.06.2020, 20:36
Bir erkek şiddeti daha! Bıçakla saldıran eşinden kurtulmak için pencereden atladı

Bağcılar'da bir kadın, eşinin bıçaklı saldırısına maruz bırakılan kadın ölmemek için pencereden atladı. Kadının ayağında ve kolunda kırıklar oluştu. Fail kendisini evi kilitleyerek eşyalara zarar verdi. Yaralanan kadın ve fail hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

DHA'da yer alan habere göre kadına şiddet, saat 02:30 sularında Güneşli Mahallesi 1257. Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Ercan U. adlı erkek, eşi Vesile U.'yu darbetti. Ercan U. bıçakla saldırınca kadın ölmemek için birinci kattaki evin penceresinden atlayarak beton zemine düştü. Ercan U. ise kendisini eve kilitleyerek evdeki eşyaları kırdı ve kendisine de zarar verdi.

KOLUNDA VE AYAĞINDA KIRIKLAR VAR

Sesleri duyarak dışarı çıkan komşuları ise Vesile U.'nun yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı kadını ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralı kadının ayağında ve kolunda kırıklar olduğu öğrenildi.

Evin kapısını kırarak içeri giren ekipler, eşyaları kırarken kendisine de zarar veren Ercan U.'yu evden zorla çıkardı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler oluşan Ercan U. da hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar (0)