Bingöl ve Tunceli valilerinden komandolara ziyaret

Bingöl ve Tunceli valilerinden komandolara ziyaret

GÜNDEM 15.05.2019, 16:36 15.05.2019, 17:00
Bingöl ve Tunceli valilerinden komandolara ziyaret

BİNGÖL Valisi Kadir Ekinci ile Tunceli Valisi Tuncay Sonel, geçen gün terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyona katılan komandoları ziyaret etti.
Kığı İlçe Jandarma Komutanlığı'nca terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar katılan birlikleri Bingöl Valisi Kadir Ekinci ile Tunceli Valisi Tuncay Sonel, ziyaret ederek, operasyonlar sırasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş ve Jandarma Uzman Çavuş Halil İbrahim Öztürk’ün silah arkadaşlarına taziyeleri illeti.
Çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonla ilgili yetkilerin verdiği brifingin ardından konuşan Vali Kadir Ekinci, "Öncelikle başınız sağ olsun, tüm Türk milletinin başı sağ olsun. Değerli arkadaşlar sizler bu milletin gerçek kahramanlarısınız. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki varsınız. Sizin varlığınız sayesinde bu millet huzur buluyor. Sizlerin verdiği güvenle milletimiz rahat rahat orucunu tutuyor, çoluğunu çocuğunu okuluna gönderiyor, rahat bir nefes alıyor, uykusunu uyuyup sabah ticaretini yapıyor. Allah hepinizden razı olsun. Sağ olasınız, var olasınız. İnşallah bundan sonra sizlerle daha sık birlikte olacağız ve problemleriniz, sorunlarınız noktasında elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz, sizlerin emrinde olacağız. Rabbim sizlere güç kuvvet versin, sizleri her türlü kazadan beladan esirgesin. Kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimize de yüce rabbimden rahmet ve mağfiret diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Milletimizin ve Mehmetçiğimizin başı sağ olsun. Allah’a emanet olun" dedi.
Tunceli Valisi Tuncay Sonel ise bölgede güvenlik güçleri terör örgütüne karşı destan yazdığını ifade ederek, "Öncelikle milletimizin başı sağ olsun. Bizler için hepiniz birer kahramansınız hem yurt içinde hem de yurtdışında. Hamdolsun kahraman jandarmamız, kahraman polisimiz, kahraman askerimiz destanlar yazıyor. Bu bölgede de destan yazanlar listesinde hepinizin tek tek adı var. Şehitlerimize çok üzüldük. Allah yar ve yardımcınız olsun. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Kahraman gazilerimize yüce rabbimden acil şifalar diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Rabbim vatanımıza, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.

DHA

Yorumlar (0)