banner754

Beyoğlu'nda dehşet! Kardeşinin üzerine tiner dökerek yaktı

İstanbul’un göbeğinde dehşet anları yaşandı. Beyoğlu’nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir abi ile kardeşinin kavgası sırasında abi, kardeşinin üzerine tiner dökerek yaktı. Güvenlik kameralarının kaydettiği olay sonrası ağır yaralanan kardeş hastaneye kaldırıldı. Kardeşini yakan abi ise gözaltına alındı.

GÜNDEM 11.08.2020, 10:28
Beyoğlu'nda dehşet! Kardeşinin üzerine tiner dökerek yaktı

Edinilen bilgiye göre, tiner kullandıkları iddia edilen H.D. ile kardeşi S.D. henüz bilinmeyen bir nedenle kendi aralarında tartışmaya başladı. Tartışma sonrası abi Hüseyin D. elindeki tineri kardeşinin üzerine dökerek yaktı.

Alevler içerisinde kalarak sağa sola kaçmaya başlayan S.D.'ye vatandaşlar su şişeleri ve demlikle müdahale etti. Cadde üzerinde yatan kardeş için olay yerine ambulans çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı kardeşe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

Vücudunda büyük bölünde yanan S.D'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor. Kardeşini yakan H.D. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan korkunç olay ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, önce kardeşin bir işyerinin önüne gelerek oturduğu daha sonra da abinin elinde bir şişe ile gelerek kardeşini yaktığı görülüyor. Alevler içerisinde kalan S.D. can havliyle etrafa kaçmaya başlıyor. Daha sonra vatandaşlar su şişeleri ve çaydanlıklarla yanan adamı söndürüyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Yorumlar (0)