banner773

Başkan Yavaş, Öğrencilerin de Takdirini Kazandı

Göreve geldiği günden beri yaptıkları ile halkın takdirini kazanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Bilkent Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerden biri Yavaş'a soru sorarken, "Dışarıdan öğrenci getirmeyip, önceden sipariş soru almadan cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederiz" dedi

GÜNDEM 20.12.2019, 12:00
Başkan Yavaş, Öğrencilerin de Takdirini Kazandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Bilkent Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerden biri Yavaş'a soru sorarken, "Dışarıdan öğrenci getirmeyip, önceden sipariş soru almadan cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederiz" dedi. Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan da aynı üniversitede soruları yanıtlamıştı.

Yavaş, şehir hastanelerine ilişikin olarak da "Övünüyorlar, 'şehir hastanesine 800 milyon TL'lik yol yaptık'. İyi de kardeş, hastaneyi oraya yapmasan yol yapmayacaktın, 800 milyon TL'lik hastane yapacaktın!" dedi. 

Mansur Yavaş, ayrıca Kanal İstanbul Projesinin ekolojiye çok büyük zararlar vereceğini, projeye ekolojik sisteme zarar vereceği için karşı olduğunu açıkladı.

Yorumlar (0)