Bakan Selçuk'tan öğretmen atamaları sorusuna kaçamak cevap

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kilis Valiliği'nde gazetecilerin sorularını yanıtlarken, 2020 yılında ne kadar öğretmen alımı yapılacağı sorusu üzerine "Bugünümüzün konusu değil, inşallah başka bir zaman değerlendiririz” dedi.

GÜNDEM 11.01.2020, 14:15
Bakan Selçuk'tan öğretmen atamaları sorusuna kaçamak cevap

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kilis'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Selçuk, Kilis Valiliği'nde gazetecilerin sorularını yanıtlarken, 2020 yılında ne kadar öğretmen alımı yapılacağı sorusu üzerine "Bugünümüzün konusu değil, inşallah başka bir zaman değerlendiririz” dedi.

Kilis'e ziyarette bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2020 yılında ne kadar öğretmen alımı yapılacağı sorusuna cevap vermekten kaçındı. Kilis Valiliği'ni ziyaret eden Selçuk, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Selçuk,  2020 yılında ne kadar öğretmen alımı yapılacağı sorusu üzerine “Bugünümüzün konusu değil, inşallah başka bir zaman değerlendiririz” dedi.

Bakan Selçuk’a, AKP Kilis Milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, AKP Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile daire amir ve müdürleri eşlik etti.

Yorumlar (0)