Bahçeli 'eşcinseller' tartışmasında baroları hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamasında, "Diyanet İşleri Başkanı’nın geçen haftaki Cuma Hutbesi’nde dini akidelerimize muvafık şekilde paylaştığı vaazına başta CHP zihniyeti olmak üzere, Ankara ve İzmir Baroları'nın izansız, insafsız ve itibarsız tepkileri hayasızlığın siyaset ve hukuk kılıfına bürünmesi olarak görülmelidir" ifadelerine yer verdi.

GÜNDEM 28.04.2020, 16:54
Bahçeli 'eşcinseller' tartışmasında baroları hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koronavirüs salgını ve gündemdeki gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle:

Olağanüstü bir krizin nasıl yönetileceği, Covid-19 kuşatmasının nasıl ve hangi stratejik mülahazalarla yarılacağı elbette vatanseverlik duygusuyla ve millete hizmet aşkıyla ispatlanmaktadır.  Türkiye'nin salgına yenilmesini, acıklı ve aciz durumlara düşmesini bekleyen, dileyen, hatta bu maksatla inceden inceye faaliyette bulunan çevrelerin varlığı da esef ve hayret verici seviyelerdedir.

Sağlık alt yapımızın güçlü, bu alandaki yönetim anlayışının güven verici olması bazı gafilleri rahatsızlığa ve huzursuzluğa sevk etmektedir.

”HİÇ KİMSE MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE SALYANGOZ SATMA KÜSTAHLIĞINA HEVES ETMEMELİDİR”

 Elbette herkesin inanç, ifade, yaşayış ve tercih özgürlüğüne saygı duyulmalıdır. Fakat hiç kimse de Müslüman mahallesinde salyangoz satma küstahlığına, bunu da aklama ve haklı çıkarma kütüklüğüne heves etmemelidir.

 Asıl nefret dili, asıl ilkel ve çağın gerisinde kalmış üslup aynısıyla sözü edilen baroların ruhuna yuvalanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi Diyanet İşleri Başkanı'nın malum ve gündeme gelen, aynı zamanda manevi bir gerçek olan sözlerine aynen iştirak etmektedir.

Yorumlar (0)