Bahçeli'den 'Sakal' Yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavi sürecinde sakal bırakmasına ilişkin sosyal medyada yazılanlar için "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" dediği belirtildi.

GÜNDEM 16.10.2019, 12:15
Bahçeli'den 'Sakal' Yorumu

Devlet Bahçeli, tedavi süreci nedeniyle 3 hafta aradan sonra pazartesi günü ilk kez kamuoyu önüne çıkarken, kulislere yansıyanlara göre sağlık durumuyla ilgili de konuştu. Parti genel merkezinde 3 saat kalan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Başkanlık Divanı’ndaki tek sakallı yönetici olan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’la fotoğraf çektirirken “Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım” dedi.

Habertürk’ten Saliha Çolak’ın haberine göre Bahçeli, başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve yakın ekibiyle sohbet etti, Bayburt ve Erzincan gezisi sırasında ‘şifayı kaptığını’ söyledi. Soğuk algınlığı geçirdiği öne sürülen Bahçeli, tedavi gördüğü süreçte sağlığı hakkında sosyal medyada yazılanları yakından takip ettiğini de gösterdi.

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen milletvekilleriyle birlikte poz veren Bahçeli, sakal bırakmasıyla ilgili, “20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar” dedi.

Yorumlar (0)