banner773

Babaya bombalı tuzak zanlısı adliyede

İstanbul Maltepe'de bir firmaya gönderilen paketin açılmasıyla meydana gelen patlamaya ilişkin şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan şirket sahibinin oğlu adliyeye gönderildi.

GÜNDEM 22.11.2016, 14:33 22.11.2016, 14:33
Babaya bombalı tuzak zanlısı adliyede

Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olaydan sonra gözaltına alınan A.C.Kurdaş'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

Patlamanın meydana geldiği şirketin sahibi Osman Özdemir Kurdaş'ın oğlu olan A.C.Kurdaş'ın, içinde patlayıcı olan paketi babasının iş yerine kendisinin gönderdiğini itiraf ettiği öğrenildi.

 

Olay yerinin çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis ekipleri, A.C.Kurdaş'ın, içinde patlayıcı olan paketi babasının iş yerine bıraktıktan sonra taksiyle olay yerinden uzaklaştığını tespit etti.

 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.C.Kurdaş adliyeye sevk edildi.

 

Maltepe Zümrütevler Mahallesi'nde bir hafta önce meydana gelen olayda, 4 katlı binadaki elektrik ve mühendislik firmasına kargoyla geldiği öne sürülen bir paketin şirket çalışanlarınca açılmasının ardından meydana gelen patlamada, şirket sahibi Osman Özdemir Kurdaş ile 2 çalışan yaralanmış, Kurdaş'ın oğlu A.C.Kurdaş şüpheli sıfatıyla gözaltına alınmıştı.

Yorumlar (0)