AZİZ KOCAOĞLU'NDAN, KILIÇDAROĞLU'NA 'İNCE'DEN TEHDİT!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Seçim kampanyasında partimiz Muharrem İnce’yi kullanmazsa çok büyük hata yapar. İnce’nin halkta bir karşılığı var” diyerek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı bir şekilde tehdit etmiş oldu.

GÜNDEM 16.09.2018, 00:01 16.09.2018, 00:01
AZİZ KOCAOĞLU'NDAN, KILIÇDAROĞLU'NA 'İNCE'DEN TEHDİT!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığını 14 yıldır yapan Aziz Kocaoğlu Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'e konuştu. Kocaoğlu, olağanüstü kurultay için imza toplayan Muharrem İncecilerin başı çekenleri arasında yer almıştı.

Aziz Kocaoğlu, CHP'den tekrar aday gösterilmeyeceğini düşününce hedefi CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirip yerine Muharrem İnce'yi getirerek tekrar belediye başkanı olma planını partililer bozmuştu.
 
DELEGELERE İMZA BASKISI!
Kocaoğlu'nun muhalif hareket ile birlikte hareket ederek 2 kez Kılıçdaroğlu'nun gitmesi yönünde basın açıklaması yapmıştı. Açıklamaları karşılık görmeyince bu kez ise ekibi ve kurmayları ile delegeye imza baskıyı yapmaya devam etti.Fakat bu çabasıda karşılıksız kaldı.


MUHALİFLERİN TOPLANTISINDA ŞOK SÖZLER
Muhaliflerin yeterli imzaya ulaşamayınca yeni yol haritalarını belirlemek için Ankara'da bir toplantı yapmışlardı. Kocaoğlu delege bile olmamasına rağmen İzmir'deki imzacıları tam kadro toplayıp Ankara'daki toplantıya katılmıştı. Toplantıda konuşan Kocaoğlu maddi ve manevi tüm gücümle bu yapının karşısındayım diyerek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine karşı mücadele edeceğini ifade etmişti.


İZMİR'İN KURTULUŞ GÜNÜNE MUHARREM İNCE'Yİ DAVET ETTİ
CHP'nin kuruluş ve İzmir'in kurtuluş günü olan 9 Eylül'de Ankara'da kuruluş etkinlikleri olmasına karşın Muharrem İnce'yi İzmir'e bir anlamda onur konuğu olarak davet etmesi ve bunu bir siyasi şova dönüştürme çabasıda partililerde karşılık bulmadı.

KOCAOĞLU KENDİSİNE GELİNCE DEĞİŞİMİ UNUTTU!
14 yıldır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı görevini yürüten Aziz Kocaoğlu konu kendisinin adaylığı olunca değişim demedi. " Aday olup olamayacağımı seçime altı ay kala, 1 Ekim'de açıklayacağım" diyen Kocaoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na değişim çağrısı yapıp kendisinin bu açıklaması ne kadar samimi olup olmadığını ortaya çıkarmış oldu.

2014'TEKİ 8 İLÇENİN KAYBEDİLMESİNİ GENEL MERKEZE YÜKLEDİ
“2014 yerel seçimlerinde aday belirlemeden doğan hatalardan dolayı sekiz ilçeyi kaybettik" diyen Kocaoğlu bunun nedeninin genel merkez olduğunu kaydetti.

CHP İÇİNDE PARTİMİZLE İLGİSİ OLMAYANLAR VAR
“CHP'liler partisine seçimde de gücü yettiğince çalışır ama CHP ile ilgisi olmayan, CHP'li olmayan insanlar genel merkezde karar mekanizmalarında yetkili olursa o zaman problem başlar.” diyen Kocaoğlu genel merkezi ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye devam etti.

İNCE ÜZERİNDEN KILIÇDAROĞLU'NA TEHDİT
“Şuna inanıyorum, yerel seçim kampanyasında parti Muharrem İnce'yi kullanmazsa çok büyük hata yapar. Muharrem İnce'nin halkta bir karşılığı var, kürsü hakimiyeti var, esprili, hazır cevap. Seçim sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle ciddi hatalar da yaptı ama karşılığı olduğu da bir gerçek. O yüzden kampanyada mutlaka görevlendirilmeli.‘Boşverin görev verilmesin' diye genel başkanımızı ikna etmeye çalışanlar da var. Genel Başkan'ın bu kişilere itibar etmemesini dilerim."  diyerek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu üstü kapalı bir şekilde tehdit etti.

Yorumlar (0)