Ayyıldızı Hareketi'nin Kurucu Başkanı:Erdoğan'ın yarattığı kültüre direnen tek siyasetçi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığı için Türk siyasetinin her kesiminden destek açıklaması gelmeye devam ediyor.

GÜNDEM 12.09.2022, 11:13 12.09.2022, 11:28
Ayyıldızı Hareketi'nin Kurucu Başkanı:Erdoğan'ın yarattığı kültüre direnen tek siyasetçi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur

Gazetekritik - Özel/ Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına  bir destekte Türk Milliyetçiliğinin önemli temsicilerinden Ayyıldızı Hareketi'nin kurucu başkanı Gökşen Ulukuş'tan geldi.

Zafer Partisi gençlik yapılanması Ayyıldızı Hareketi'nin kurucu başkanı Gökşen Ulukuş Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk siyasetine yerleştirdiği bir kültür var. Ayar vermeci, ben bilirimci, bağırarak üste çıkmacı bir kültür. Karşıdakini rencide edecek her türlü yola başvuran bir kültür bu. Bugün bu kültüre direnen tek siyasetçi de sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur!" dedi.

En doğru aday kesinlikle Kılıçdaroğlu. "Türkiye’yi birleştirip, seçim kampanyasını sağlıklı bir biçimde yürütecek tek kişi Kılıçdaroğlu. İmamoğlu ve Yavaş kesinlikle doğru aday değil."

Yorumlar (0)