Ayten Gülsever'den Antalya'da yoğun mesai

Gülsever, seçim çalışmalarının ilk etabından İç Anadolu illerinden Kırşehir,Yozgat,Nevşehir,Kırıkkale, Aksaray illerini ziyaret edip il başkanları ve partililerle bir araya gelmişti.CHP Kadın Kolları Genel Başkan Adayı Ayten Gülsever'in bu haftaki ilk durağı Antalya oldu.

GÜNDEM 15.01.2020, 12:37 15.01.2020, 13:17
Ayten Gülsever'den Antalya'da yoğun mesai

CHP Kadın Kolları Genel Başkan A. Adayı Ayten Gülsever, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.



Gülsever'in bu haftaki  ilk durağı ise Antalya oldu. Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul ile görüştükten sonra Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci ve yönetimini ziyaret edip projelerini anlattı.


BAŞKAN UYSAL İLE GÖRÜŞTÜ
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret eden Gülsever, CHP ve kadın politikaları hakkında görüşlerini paylaştı.


STK ÖRGÜTLERİNDEN DESTEK
Antalya'daki Kadın STK örgütlerinin temsilcileri ile bir araya gelen Gülsever, son dönemde artan kadına şiddet olaylarına dikkat çekerek  " kadınların toplumun her alanında mücadele ediyor. Evde, sokakta, işte nereye bakarsanız orada kadının izini görebilirsiniz. Kadınlar üzerinden cinsiyetçi söylemlere karşı her zaman karşı mücadele edip haklarının yılmaz savunucusu olacağız" ifadelerini kullandı.


ZÜBEYDE HANIM ANMASINA KATILDI
Antalya'da Atatürk Evi'nde yapılan Zübeyde Hanımı'n 97.ölüm yıl dönümündeki törene katıldı. "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün  annesi Zübeyde Hanım, yurtsever bir evlat yetiştirdi ve bir ülkenin kaderini değiştirdi. Biz kadınlar tarihin her döneminde olduğu gibi gelecek nesillere Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'e yaraşır bir nesil yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)