banner773

Anna Butim’e falçatayla saldıran şahıs tutuklandı

Kocaeli’nde Ukraynalı Anna Butim’in boşanmak istediği ve hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttığı eşi Mesut Öztürkmen tarafından AquaFlorya’da falçata ile saldırıya uğradı. Eşinin sosyal medya paylaşımından bir AVM’de olduğunu tespit eden zanlının intihara teşebbüs ve tehdit suçundan da kaydı olduğu ortaya çıktı.

GÜNDEM 17.01.2021, 15:03 17.01.2021, 15:06
Anna Butim’e falçatayla saldıran şahıs tutuklandı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 15 Ocak’ta saat 12.50 sıralarında bir alışveriş merkezinde Ukrayna uyruklu Anna B’nin boşanma aşamasındaki eşi Mesut Öztürkmen tarafından yüzünden falçatayla yaralanmasına ilişkin çalışma başlattı.

Polis, yaptığı çalışmanın ardından şüpheli Mesut Öztürkmen’i yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli Mesut Öztürkmen polise verdiği ifadesinde, Anna B. ile boşanma aşamasında olduğunu, 5 aydır kendisini görmediğini, sosyal medya üzerinden takip ettiği baldızının bir alışveriş merkezinde olduklarını bildiren paylaşım yapması üzerine olay yerine gittiğini anlattı. Mesut Öztürkmen, eşinin yanındaki bir erkekle samimi olduğunu gördüğünü iddia ederek, bunun üzerine kendisine hakim olamayıp yanındaki falçatayla olayı gerçekleştirdiğini kaydetti.

Şüphelinin emniyette intihara teşebbüs ve tehdit suçundan suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Yorumlar (0)