Ankara ve Adana Büyükşehir'de en düşük maaş 3 bin 100 TL olacak !

Mansur Yavaş ve Zeydan Karalar, yeni yılla birlikte belediyede en düşük maaşın 3 bin 100 lira olacağını duyurdu

GÜNDEM 27.12.2020, 11:35
Ankara ve Adana Büyükşehir'de en düşük maaş 3 bin 100 TL olacak !

Asgari ücretin belirlenmesine kısa bir süre kala CHP’li iki büyükşehir belediyesinin başkanlarından çalışanları sevindiren ‘asgari ücret’ açıklaması geldi.  

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Belediyemizde görevli mesai arkadaşlarımızın maaşının en az 3100 TL olmasına karar verdik” dedi. 

‘ASGARİ ÜCRET NE OLURSA OLSUN’ 

İlk açıklamayı Zeydan Karalar sosyal medya hesaplarından yaptı: Açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, belediyemizde çalışan bir işçinin alacağı maaş 3100 TL' den az olmayacak. Emekçi kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun. 

Açıklanacak asgari ücret ne olursa olsun, belediyemizde çalışan bir işçinin alacağı maaş 3100 TL' den az olmayacak. Emekçi kardeşlerimize şimdiden hayırlı olsun.
Yılbaşıyla birlikte belediyemizde görevli mesai arkadaşlarımızın maaşının en az 3100 TL olmasına karar verdik.

Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, aldığımız kararın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum
Ardından ikinci duyuru Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan geldi. Yavaş da sosyal medya hesaplarından “Yılbaşıyla birlikte belediyemizde görevli mesai arkadaşlarımızın maaşının en az 3100 TL olmasına karar verdik. Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, aldığımız kararın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." 

Yorumlar (0)