Alparslan Türkeş'in oğlu bu fotoğrafa ateş püskürdü

MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evinde ağırlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye tepki gösterdi. Odada Alparslan Türkeş'in fotoğrafının olmadığını belirten Kutalmış Türkeş çok sert ifadeler kullandı.

GÜNDEM 07.01.2021, 13:01
Alparslan Türkeş'in oğlu bu fotoğrafa ateş püskürdü

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı evinde konuk eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sert tepki gösterdi.

Erdoğan, Bahçeli'yi evinde ziyaret ederken ziyarete dair fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Bahçeli’nin evindeki detay ise dikkat çekti.

Bir zamanlar MHP’de önemli görevlerden bulunmuş olan Şevket Bülent Yahnici’nin oğlu Ercüment Devlet Yahnici, Bahçeli ile Erdoğan'ın görüşmesine dair fotoğraf paylaşırken "Eve ayakkabıyla girmişler" diye yazdı.

"NEDEN YOK EVİNİZDE"

Alparslan Türkeş'in oğlu Kutalmış Türkeş ise görüşmeden yansıyan karede Türkeş’in fotoğrafının yer almamasına tepki gösterdi. Ercüment Devlet Yahnici'nin tweetini alıntılayan Kutalmış Türkeş, “Türkeş’in kendi evindeki resminin nerede duracağına karışacak kadar MÛNAFIK olanlar!Türkeş’in evlatlarıyız diye yırtınanlar, hani nerede Türkeş’in resmi neden yok evinizde!? Ne biçim evlatsınız siz! Nankör mirasyediler sizi! Siz anca yediğiniz kaba eder, Türkeş’in evine söversiniz” diye yazdı.

Yorumlar (0)