''Allah'ım Affet' diyerek AKP'den istifa eden 15 Temmuz gazisine 'Etkinlik iptal' diye yalan söyledi!

17 yıl görev yaptığı AKP'den "Allah'ım affet" diyerek istifa eden 15 Temmuz gazisi Muharrem Kaşıtoğlu, Kaş Belediyesi'nin 15 Temmuz etkinliği için aldığı davet 'etkinlik iptal edildi' denilerek iptal edildi.

GÜNDEM 16.07.2020, 13:56
''Allah'ım Affet' diyerek AKP'den istifa eden 15 Temmuz gazisine 'Etkinlik iptal' diye yalan söyledi!

AKP'li Kaş Belediyesi, 15 TEmmuz darbe girişiminin yıldönümünde düzenelenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına davet ettiği 15 Temmuz gazisi eski AKP'li Muharrem Kaşıtoğlu'nun davetini 'etkinlik iptal edildi' diyerek geri çekti. Ancak etkinliğin iptal edilmediği ortaya çıktı.

Muharrem Kaşıtoğlu, AK'Pli Kaş Belediye Başkanı Mutlu ulutaş'ın etkinlikle ilgili paylaşımını alıntılayarak "Tam Türkiyelik olay! Kaş Belediyesi 15 Temmuz etkinliğinde konuşma yapmam için davet etmişti. Ben de kabul etmiştim. Salı gecesi aradılar ‘’gazim pandemi yüzünden program iptal oldu’’ dediler.Oysa ki iptal olmamış.Ben hükümetin değil, devletin gazisi olduğum için yalan söylediler" diyerek duruma tepki gösterdi.

"ALLAH'IM AFFET" DİYEREK AKP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

"15 Temmuz gecesi, nerede olduklarını izah edemeyenlerin, içi boş açıklamalarla geçiştirenlerin aksine; şahsım, teşkilatımız ve Beykoz halkıyla omuz omuza mücadele ederken şerefine nail olduğum gazilik unvanı torunlarıma bırakacağım en büyük mirasımdır." diyen ve 17 yıl görev yaptığı AKP'den "Allah'ım affet" diyerek istifa eden eski Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın belediyeden maaş aldığı iddialarına ilişkin paylaşımında, “Biz de yıllarca teşkilatlarda bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz” demişti.

Yorumlar (0)