Ali Türkşen'den Akşener'in kapısına dayanan MHP'lilere:Efelik taslayanları bekliyorum

İstanbul’da akşam saatlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evinin önüne giden bir grup, “Bozkurtlar burada çakallar nerede!”, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli”diye slogan atmıştı.

GÜNDEM 05.10.2018, 11:12 05.10.2018, 11:12
Ali Türkşen'den Akşener'in kapısına dayanan MHP'lilere:Efelik taslayanları bekliyorum

Akşener, Twitter hesabından paylaştığı videoya Devlet Bahçeli’yi de etiketleyerek, “Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz” ifadelerini yazdı.

‘EL ÇOCUKLARIYLA YİĞİTLİK YAPMAM’

Bu gelişmenin ardından destek için İYİ Partililer Akşener’in evine gitti. Akşener, İYİ Partililere “7 şehidimiz olduğu gün yapılana bakın. Şimdi sizden rica ediyorum. Herkes gidecek, ortada bir şey yok. El çocuklarıyla ben yiğitlik yapmadım hayatımda. Dolayısıyla yüreği yeten kendisi gelecek. Çoluğunuz var, çocuğunuz var, dönün evlerinize. Herkesin çoluğu çocuğu var, evinize dönün” şeklinde seslendi.
Bahçeli'nin hedef göstermesinin ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in evinin önüne giden MHP'lilere bir tepki'de İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Türkşen'den geldi.


ALİ TÜRKŞEN:GECE EFELİK TASLAYANLARI BEKLİYORUM


Twitter hesabından bir paylaşım yapan Türkşen, "Dün gece erken yatmıştım, sabah bu habere uyandım. Siyaset yapmaksa bu, vay halimize. Birazdan Sayın Genel Başkanımızın evinin önünde olacağım. Gece gece efelik taslayanları bekliyorum..." diyerek tepkisini gösterdi.
 

Yorumlar (0)