AKP'li il başkanı ikinci kez koronavirüse yakalandı

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ikinci kez korona virüsüne yakalandı. İl Başkanı'nın yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı ve İl Kadın Kolları Başkanı'nın da koronaya yakalandığı öğrenildi.

GÜNDEM 03.11.2020, 17:50
AKP'li il başkanı ikinci kez koronavirüse yakalandı

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet ve İl Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur’un korona virüsü testleri pozitif çıktı.

Ağustos ayında korona virüsüne yakalanan Yıldırım, tedavisinin ardından 22 Eylül tarihinde AKP Elazığ İl Başkanlığı'na atanmıştı. Testinin tekrar pozitif çıkmasının ardından izole olan Yıldırım’ın tedavisinin evinde devam edeceği belirtildi.

MECLİS BAŞKANI VE KADIN KOLLARI BAŞKANI DA KORONA OLDU

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı AKP'li İbrahim Şerbet'in de perşembe günü Ankara’da gerçekleşecek olan AKP İl Başkanları toplantısı öncesinde yaptırdığı korona virüsü testi pozitif çıktığı açıklandı.

Şerbet ve Yıldırım'ın yanı sıra, AKP Elazığ Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Gülersem Çopur’un da korona virüsü testi pozitif çıktı. Çopur’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)